Orjinal kulaklık yetmiyor yeni kulaklık almaya karar verdim.Biraz araştırdım internette ancak herkes farklı birşey söylüyor tam emin olamadım hangisi iyi hangisi kötü bir de burda sorayım dedim...
Fiyatı max.150 tl olsa iyi olur
Printable View
Orjinal kulaklık yetmiyor yeni kulaklık almaya karar verdim.Biraz araştırdım internette ancak herkes farklı birşey söylüyor tam emin olamadım hangisi iyi hangisi kötü bir de burda sorayım dedim...
Fiyatı max.150 tl olsa iyi olur
shensheir,Akg,koss bu üçünden çıkma bence shensheir varken diğerleri alternatif olur ancak gerçi..
Senheiser guzel
creative ep-630i i phone kulaklık kullanıyorum 3 sene olucak cok memnun kaldım.
3-4 ay evvel sennheiser mm70i almıştım 270 liraya 5-6 kere uçuş esnasında kullandım eğer ikinci el düşünürsen pm at:)
Kulak içi mi arıyorsun yoksa normal mi ?
Sennheiser px 200 öneririm, gerçekten güzel kulaklıktır, uzunca bi süre kullandım ama benim kedi kablosunu kopardı.
Bu marka aynı zamanda Airbus'a kokpit kulaklıgı da üretir. Dünyanın bana göre en iyi kulaklık üreticisidir.
Abi hoparlorleri saglamda bazilari bilerek kablolarina asiliyor ip atliyolar galiba:D
150 TL civarları bütçe ile alacağın en mantıklı kulaklık Audio Technica CKS-90 olacaktır..Bu modeli araştırabilirsin..Bunun haricinde Monster Turbine bulabilirsen o fiyata nirvana olur..
Sennheiser cx300II almistim cok kisi tavsiye etmisti bimekste 146 lira miydi neydi gecen sene haziranda. Tavsiye ederim ses yalitimi malzeme kalitesi guzel kalitesine zaten bisey demiyorum :)
Senheiser mx 580 kullaniyorum gayet takmintar seside baya yuksek markafiniden 59 liraya almistim tavsiye ederim 4s te kullaniyorum
Senheiser cok iyidir, ben creative ep630i kullaniyorum tavsiye ederim fiyatina gore gaayet tatminkardir
Orjinal kulaklık istemiyorum demişsiniz ama acaba Iphone 5'le birlikte çıkan yeni kulaklığı denediniz mi ? Denemediyseniz bi bakın, ben memnunum açıkcası. Fiyatıda 95-100 TL gibi bişeydi.
Earpod yeterli bence.
earpods pek çok telefonun orjinal kulaklığından iyidir hatta piyasadaki high end bazı kulaklıklardan bile iyidir misal dr dre beatslerden çünkü apple earpodları high end bir ürün olarak üretti sıradan kulaklık değiller ama ne olursa olsunlar bir sennheiser cx 300 yada cx500 yada akg k350 yada k390 den iyi değiller..