ersin55 Nickli Üyeden Alıntı
araç 1,6 ies tanıdık bir japon yedek parçacısından özellikle f.c.c marka baskı balatamızı aldık dediğine göre servistekilerde bu baskı balatayı kullanmıyormuş bi problem çıkmadı bu zamana kadar geri dönüş olmadı dedi.yine babamın tanıdığı honda servisinde çalışan daha sonra çıkıp kendine dükkan açan bi ustamıza maslak sanayide set olarak (baski balata bilyalar) değiştirdik.Volan temiz taşlamaya gerek yok dedi taktı.Aracı aldık sakin sakin denedik yumuşacık debrajımız titreme felan yok gayet güzel.
Gelelim sorunumuza araçta 3 kişi 2.vites devir bitti 3. vitese attım debrajdan ayağımı çektim başladı devir düşmeye yarım debraj yapıyomuş gibi sarıyor bi türlü kavramıyor sonradan kendini toplamaya başlıyor devir iyice düştükten sonra tekrar gitmeye başladı.yüksek devirde denedim iki üç defa aynı sorun devam bayır çıkarken kavramıyor vitesleri seri değiştirirken kavramıyor.eski bitik debrajda bile 1den iki atınca bi patinaj felan vardı artık ölü gibi. Götürdük birşey yok diyor usta kavga dövüş çıktım ordan saydım birsürü.Başka yere gitmeden bi sorayım dedim.sorun ne olabilir?