3. Teaser Denemem Olan Civic Type_R Çekimim Umarım Hoşunuza Gider
Keyifli Seyirler
Yorumlarınızı Bekliyorum
Videoyu MümkünseHD Kalitede İzlemenizi Tavsiye Ediyorum.
Videonun Linki İçin Buradan Ulaşabilirsiniz
Printable View
3. Teaser Denemem Olan Civic Type_R Çekimim Umarım Hoşunuza Gider
Keyifli Seyirler
Yorumlarınızı Bekliyorum
Videoyu MümkünseHD Kalitede İzlemenizi Tavsiye Ediyorum.
Videonun Linki İçin Buradan Ulaşabilirsiniz
Elinize kolunuza sağlık orjinal seside olsa gaza bastığı zaman müzik biraz azalabilir güzel olurdu bence ama genel olarak gayet başarılı :)
başarılarının devamını dilerim kardeşim :)
Video emek işidir elinize sağlık. Aracın ve jantın yakın çekiminde beyaz fazla patlamış gibi geliştirilrse güzel işler çıkabilir başarılar :)
daha güzel bir parça olabilirdi :)
Araç sesinede yer verseniz daha hoş olurmuş,güzel çalışma emeğinize sağlık
Forumda bold/italic yazmak yasaktır.
Güzel video elinize sağlık.
Ellinize sağlık öndeki logo sökülüp fn2 typer ın logosu takılsa daha iyi olur.
aracn sesi yok bişey sadece hep aynı fotoları mevcut. nedense bu tür videolardan hiç keyif almıyorum
Evet Montajlarken Fazla Abarttım Artık birdahakine Daha Dikkatli Olacağım Teşekkür Ederim. :)
Haklısın Parça Seçimi Zor Oldu ve Sanırım Korktuğum Başıma geldi Bir dahakinde daha güzel bir Parça Olucak İnşallah :)
Kesinlikle Haklısınız Gözden Kaçırdığım Bir Ayrıntı Telafi Edicem ;)
Bilgilendirme için Teşekkür ederim Dikkat Edeceğim
Beğendiğinize Sevindim :)
Teşekkür Ederim Tavsiyenizi Araç Sahibine İleteceğim :)
Öncelikle Fotoğraf Kullanmadım Videomda
Aracın Sesi Unuttuğum bir Ayrıntı bir Dahakine Tecrübe Kazanmış Oldum :)
Tabikide Herkes Sevmek Zorunda Değil Vakit Ayırdığınız İçin Teşekkür Ederim :)
renk ayarinda bir problem var galiba, yani tonlar soluk.. ancak gri de beyaza donmus.
bu arada eklediginiz muzik goruntuye gore hareketli kalmis; daha sakin bir seyler secebilirisinz. zaten aracin sesi konusunu herkes yazmis :)
zamanla cok daha iyilerini cekersiniz :)
Eline sağlık ilerde daha güzel işler yapacağın kesin, batı kampüsünde çekmişin galiba :)
renkler,kontrast ve geçişler inş bir dahaki çekiminde daha iyi olur.
araç videolarında ses önemlidir. onun dışında inş daha iyisini çekersin.
Başlangıçtaki "By ogzhn Film's" logosunun 10 saniye oluşu biraz uzun olmuş bence. İnsan ister istemez ileriye sarmak istiyor. Onun dışında beğendim güzel, elinize sağlık.
Genel olarak güzel. Göze çarpan eksikler söylenmiş.
Yalnız videonun bazı yerlerinde kağıt gibi dalgalanmalar oluyor, bunun sebebi nedir ?
Çok Teşekkür Ederim Beğenmenize Sevindim :)
Evet Batı Kampüsünün Çıkışındaki Arada Çektim
Kesinlikle Sanırım Dersimi Aldım Bir dahakinde Daha Güzel Olucak İnşallah Tavsiyeleriniz İçin Teşekkür Ederim :)
Eksiklerimi Bir sonrakinde Fazlasıyla Giderecegim Çok teşekkür Ederim :)
Youtube Kaynaklı Bir sorun sanırım Videodaki Kaymaları engellemek İçin Yapılıyor Zaten Çekim Tamamen Tripodsuz bir Çekimdi Sanırım Ondan Kaynaklanıyor Bir sonraki Çekimlerim İçin Dolly slider Kullanacağım Sanırım Daha Güzel Olucak :)
Çeken Cihaz Canon 7D Mark II ve Bazı Sahnelerde Canon 600 D Çift Kamera İle Çekmiştim Sanırım Kamera Kaynaklı Bir sorun Degil Salise Bazında Kayıtlar Yapıyor Youtube Dalgalandırmaları Engellemek için Böyle Bir eklenti Kullanıyor Haliyle Dalgalanmasına Sebep Oluyor
Render Konusundada bir Sıkıntı Yok Videonun Orjinal Boyutu 642 MB ve Dalgalanmalar Yok Orjinal Dosyasında :)
Müzik Seçimi Konusunda Ne Deseniz Haklısınız Biraz Aceleye Geldi :)
Çift Kamera Kullandım Canon 7D Mark II ve 600D