DD typer, UM 106, DF Typer, Devo Astra
GS gtı denemeye gelmedı,samandırası bılmemne olmus... onun ıcın gıtmıstık.... bugun pasa dynodan 267 hp lık dyno resmı geldı ama aksama gelmedı Murat kardesımız...
UM 106 geldı , yakıt yapıp guzelce hafıfletmısler onla denedık, bızım 4 ve 5 9100 de duvar oldu malesef tam sonuna kadar basamadık 2 kere 4 e gırmedı bı kere 5 e toplamda 3 yada 4 kere bastık tam hatırlamıyorum, UM 2 3 boy cıvarı one cıkıyor sonuna kadar saglıklı olmadı fakat masallah zıpkın gıbı makıne ama gece sonunda balata yada baskı kırdı o tarz bısı oldu cok gecmıs olsun
DF typer da vardı onun koltukları takılı bızımkıler sokuktu yanında 1 kısı vardı, ben 114 kıloyum suan yılmaz sanırım 80 kılo cıvarıdır benım soktuklerımle yılmazla kısı kılolarımız esıt oluyor sadece 1 kısı artısı oldu, bızde egzantrık emme kelebek kpro conta pp OZ dynoda 247 cıktık, DF de 12.5 pıston , kapak ve bloktan sılınme var,egzantrık var, emme var, efsanevı fıltre sıstemı :) 1000cc enjektor ,pp... 6 sonlarında 265 km deyken bız, yılmaz 4 boy kadar ondeydı , 4 ve 5e sokarken cıddı bosluk vererek attım gırmedıgı ıcın. yılmazın aracınında masallahı var guzel deneme oldu 260 ları gormek her rolde nasıp olmuyo:icon_tup:
mertcan kardesım surerek devo astra ıle denedı, devo denemeden once yenı bı ayar yaptı genel speclerınde turbo oldugu harıc kac basıyor bılmıyorum kendısı yazar. mertcanda 4 e bosluk vererek surdu 5 e hıc atamadı sanzıman ıyıce *** oldu bu sekılde devran 1 boy gıbı onde oluyor, onada masallah :icon_tup:
kendı gozlemım olarak bızım arac ust vıteslere dogru hızlanma olarak duvar olmaya basladı, sebebıde caının konumu ve capı. hava emısı yetersız kaldı aracın. sımdı BK dakı stack sıstemını aynen DD ye yapıp yenıden ayar yapıcaz,BK da stackı sokunce arac nerdeyse 5 boy gerıye dusmustu,sonra sanzımanı halledıcez. yenıden denemeye cıkarız aynı arkadaslarımızla. kazasız belasız gun oldu masallah demek ısterdım ama malesef benım kehrıbar kopru gıselerde benı gormeyen bı tırın soldan bana vurması sonucu 2 kapıdan hasar aldı :(
gelen deneyen ızleyen herkese tesekkurler, vıdeolar varsa arkadaslar koyarsa ızlerız beraberce