-
Chiptuning Onerisi
Merhaba,
Corsa 1.7 dti aracıma chip attırmak istiyorum fakat kaliteli bir yerde kaliteli bir yazılım hazır yazılımı alıp atmayı sanayide yapmaya başladılar. İstanbulda bana önereceğiniz ve aracı uzun süre kullanacağım için ilerisinde sorun çıkartmıyacak biryer önerirseniz çok sevinirim. Aracımda suanda sadece kat iptali,egr iptali mevcut birde yazılım olduğu zaman bana çok fazla yetecektir.
-
Ecufast tavsiye ederim.
Bu konu sana yardımcı olur ;)
http://www.techturkey.com/forum/otom...-c-17-dti.html
* Bold yazmak da pek hoş karşılanmaz, tavsiye etmem.
-
megachips mehmet gazihan sitesini ziyaret etmeni tavsiye ederim.
-
Bende ecufast'i tavsiye ederim.
-
Sanırım biraz önce telefonda sizinle konuştuk,yazilim sart degil gelip burda bir gorusebilirz araciniza demo yapabiliriz
-
Ecufast telefonla görüştüm evet sizsiniz sanırım.
İzinli bir günümde geliyim yanınıza abi.
forumda yeniyim gerçekten bold yazı için kusura bakmayın bilmiyordum.
-
arkadasımın arabasını (corsa 1.7 dti) ecufastte yaptırdık ve ayrıyetten bır tanede accent admıre yaptırdık ıkısıde sorunsuz bınıyorlar
-
kardeş chiptuning 06 . sahibiyle arkadaşız ikimiznde 1.4 fiestası var aynı kasa aynı model.
Ben arabasına bindikten sonra hayretler içinde kaldım :) çok fark ediyor herhangi bi zararıda yok pedalbox uygulamasıda yapıyor düşünürsen pm atabilrisin iletişime geçiririm.geçen sanayi tipi bi chip yüzüne fiyorinonun motorunu indirdiler.
-
arabaları denerken ben arabayı zorlarken arkadaş sadece seri bi sürüm şekli ile cok rahat geçebiliyor beni gaza basmıyor nerdeyse:)
-
Ecufast e ugra.Bakarsin begenirsen kalir ustunde begenmezsen iptal eder parada almazlar ama begenmeyecegini sanmam(onlarin adina konusmak istemem maddi konuda ama gercekten iyi niyeti kendinde gorursun oncelikleri para degil yani).
-
1.7 dti'a box uymaz, sprintbooster tarzı ürünler ciddi ciddi boşa para olur, Ecufast'e gidin, birde 60lık düz boru sonrası hafif dumanlı aşırı keyifli aracınız olsun :)