Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler. :)
Printable View
Ferrari F50 Showdown - YouTube
İyi seyirler. :)
ben gta oynarken arayıp bulamıyodum olaylara bak :D
çok güzeller :(
Sanırım 5-10 yıl sonra E30 yerine F50 yle yanlayacaklar sokaklarda :)
ip bağlama olayı nedir ya boş boş işler
ben İtalya'dayken iş yaptığımız firma sahibi evine davet etmişti, ev aynen böyle bir köy evi formatındaydı ama garajında ferrari doluydu :) garip adamlar, hele o ip olayı kopardı beni...
bu aralar moda oldu böle egzotik arabaları ciftlikte inşaatta çamurda dağda bayırda videosunu çekmek.ama güzel araba.
arabadan dünyada sayılı adet kalmış, içine ettiler canım arabanın ya :)
F50 olsa beni vursalar o çakıllı taştan geçmem ada gibi asfalt dökerim o araba hatrına
F50, F50 olalı böyle eziyet görmedi!
ben günlük kullandığım arabamla girmiyorum o tarz yollara :)
binmeyi bilmeyene bisiklet bile fazla...
@00:33 yatmış arabanın içine :D
Top gear dan alinti "Do you remember when a Rolls Royce Phantom did massive ballerina-esque skids in someone's garden? Or the Ferrari Enzo that thought it was a rally car? Well the guys behind those jaw-dropping videos are back, and being just as outrageous."
Sanirim ayni adamlar :D
benim F50im olacak ve böyle sürecem onu he :) yemin ediyorum garajdan çıkartmam
Boyle adamlara niye araba verirlerki :(
almanya'da bir tane varmış fiyatı da 555bin euro:) adamlar acımamış ama içim parçalandı izlerken
normalde ferrari, bentley her türlü kullanılır tabi ama sınırlı sayıda üretilen araçların bende saklanması taraftarıyım. yoksa bi ff ve turbo s ile hafif off road bile yapılır bence :) neticede bu işler eğlence anlayışı ve para ile orantılı :D
son harekete hiç gerek yoktu cidden, içim kıpır kıpır oldu :D
araçlar mükemmel ama neden bu eziyet yaparlar ki bu arabalara moda oldu son zamanlarda bu tarz videolar.