Ben yazıcak pek bişey bulamadım, linkte açıklama mevcut.
Ferrari Süren Veletler - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Printable View
Ben yazıcak pek bişey bulamadım, linkte açıklama mevcut.
Ferrari Süren Veletler - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Ehliyet alacak yaşa gelmeden direksiyona oturmaları dogru degil.
Suyunu cıkarmıslar ben kucukken arabada yalnız basıma muzık dınlerken nasıl mutlu oluyodum herseyi zamanında yasamak lazım bence
traffikte gördüğüm çoğu insandan iyi kullanıyor
Birde kornaya basıyor
cocuk seklini koymuş :D
ulan milleteki şansa bak kendimi bildim bileli bir ferrarini sağ koltuğuna otursam yeter bacak kadar çocuk direksiyonuna oturmuş böyle kaderi ben
o değilde hindistan + çocuk + ferrari 3lemi garibime gitti...
Yaşıtları yanda bisiklete biniyor çocuk ferrari sürüyo.
30 yaşına gelince ne sürecek acaba ?
Hayatımda ilk kez geçen ay ferrari kullanma deneyimim oldu elim ayağım titredi heyecandan çocuktaki rahatlığa bak:)
Biliyorum birgün bende kullanıcam :D
kasise gelince yavaşlıyor birde. :D videonun yorumlarında "ben o yaştayken onun oyuncağı bile yoktu ya la" yazmış biri çok iyiydi. :D
bence gayet normal ya, anormal bir durum yok :) sadece o kadar çocuğun içinde kullanması yanlış. Allah korusun kontrolünü kaybetse çok kötü şeyler olabilir. ama babasında ferrari olsun aston martin olsun fark etmez, müsait bir yerde gayette kullanır tabi ki. bunun yaşla değil de imkanla alakası var. bende o çocuğun yaşındayken araba kullanıyordum. tek fark, ben tempra kullanıyordum o ferrari. ama benim de babamda ferrari olsaydı bende ferrari kullanacaktım elbet :) ayrıca çokta güzel kullanıyor maşallah :D
ağlamak istiyorum sayın seyirciler.
zenginin malıı .......... çenesini yorarmış
bu kadar da zengin olunmazki arkadas :D
İşim gereği uzak dogu ağırlıklı çalışıyoruz, luks ve pahalı seylere inanılmaz ilgileri var o yasiti olupta bisiklete binen çocuklarında babalarında Ferrari yada porsche olabilir...bunlar zengin olduklarında fakirlerle aynı yerde hayatta oturmazlar.Bahadir a katiyorum bende o yaşlarda civic si ile bmw m3 kullanıyordum ama trafiğin ve insanların olmadığı yerde. Imkan meselesi.keske ben küçükken babamın sahip olduğu imkanlara bugün sahip olabilseydik.
o yaşlarda tipomuz vardı.. köye gidince kaçırırdım arabayı vites değiştiremezdim kaldıramazdım hatta. 1. viteste dip gaz öyle giderdim bilmezdim tabi harareti falan hatta yaptırmıştım bi keresinde babam baya bir kızmıştı :)
O çocuk farrariye biniyorda şu an bindiklerimize imrenen ne çok insan var dışarda halimize bin şükür..