-
Prof. Çekimlerimiz VW-AUDI-BMW
-
-
kim oynamışsa fotoğrafta baya oynamış, göz yoruyor
-
Araçlar çok güzel, Maşallah ancak fotoğraflarla kim oynamışsa pek olmamış.
-
Alıntı:
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı
kim oynamışsa fotoğrafta baya oynamış, göz yoruyor
Aynen....... ;)
-
Maşallah CcC plaka harika ...
-
Alıntı:
AlpEren Nickli Üyeden Alıntı
Aynen....... ;)
;);););););););););););););)
-
Başlıkla içerik uyuşmamış. Prof bir şey göremedim. Arabalarınızı Allah korusun maşallah.
-
3.Fotoğraf dışında çok net fotoğraf yok,yada ne biliyim,fazla HDR olmuş bu fotoların en güzeli bonus olarak kullansaydınız olabilirdi,daha net,orjinalliğe biraz daha önem verirseniz daha iyi olur kanısındayım.
Ellerine sağlık.
-
İlk defa araçlar güzel iken fotoğraflar kötü sanırım :)
Maşallah hepsine tek tek :)
-
Araçlara maşallah. İnstagramda görmüştüm bazılarını. Fotoğrafların orjinalleri duruyorsa onları da ekle istersen. :)
-
Alıntı:
Speedman Nickli Üyeden Alıntı
3.Fotoğraf dışında çok net fotoğraf yok,yada ne biliyim,fazla HDR olmuş bu fotoların en güzeli bonus olarak kullansaydınız olabilirdi,daha net,orjinalliğe biraz daha önem verirseniz daha iyi olur kanısındayım.
Ellerine sağlık.
Ben çekmedim hocam çekimden de pek anlamam Doğuş üni fotografçılık mezunu arkadaşın işi.. daha önce de buna benzer bir kaç fotoğraf çekmişti resimlerdeki f10 u hatta luxury experiences diye bir gurupta çok fazla beğenilmişti bizde yine aynı şekilde olsun istedik ..
http://img534.imageshack.us/img534/3...8601373540.jpg
-
bence farklı olmuş güzel resimler. ama orjinallerini bence de ekle
-
Alıntı:
HaKo Nickli Üyeden Alıntı
bence farklı olmuş güzel resimler. ama orjinallerini bence de ekle
En kısa zamanda onları da ekliycem abi şu an bende yok orjinalleri :)
-
E son eklediğin boğaz manzarası güzel ama yani :D
Zaten boğaz fotoğrafta olduktan sonra en kötü çekilmişi bile güzel değil mi :) İstanbula katlanma sebebidir boğaz :)
-
Alıntı:
dodoo Nickli Üyeden Alıntı
E son eklediğin boğaz manzarası güzel ama yani :D
Zaten boğaz fotoğrafta olduktan sonra en kötü çekilmişi bile güzel değil mi :) İstanbula katlanma sebebidir boğaz :)
Kesinlikle öyle bakmak bile huzur veriyor ... ama boğaz trafiği insanı hüsrana uğratıyor :)
-
HDR cekimi fazla abartmis arkadas, bilgisayar oyunu gibi olmus ama ne yalan soyleyeyim klasik cekimlerden daha eglenceli olmus bence :) Guzel fotografar :)
-
HDR biraz abartılı olmuş 1-2 tane yeterli olurmuş.
-
e92 nin rengi harika maşallah,
Alperen kardeşim araç sahibi arkadaşı jantmax a bekliyoruz bir tek 19" siyah competition eksik onları halledelim :)