hızlanmadan çok go-pro 3 hero yu test etmek amaçlı çektiğimiz videolardı aslında ,o yüzden vites atışlarımda çok hızlı değil,,zaten ne sport mod açık nede asr kapalı (videoda da belli oluyor zaten 2 den 3 e atarken asr devreye giriyor) ,,,yinede paylaşmak istedim ;)
aracımda sadece 76mm down pipe mevcut tüm susturucular ve borular standart,,bu arada araçta 2 kişiyiz (1365kg+90kg+85kg)
çok sağol,,,lambda sensörünün yanıltıcısı biraz kısa kaldı, o yüzden 2. sensöre arıza yakıyor arabam, ama gidişinde bi sıkıntı yok,,korumaya felan almıyor yane ;)
19-04-2013, 13:14
keskinli_ali
maşşallah hacı baya iyi hızlanmış..vakum kaçağı varkende bir video olsaydı farkı görürdük.. allah kaza bela vermesin iyi bak o arabaya :)
19-04-2013, 13:16
iynn-RS
GTC baştan yaratılmıs :D:D pardon o minibar dı :D
Maaşallah gorkemcım :)
19-04-2013, 13:18
Görkem
Alıntı:
keskinli_ali Nickli Üyeden Alıntı
maşşallah hacı baya iyi hızlanmış..vakum kaçağı varkende bir video olsaydı farkı görürdük.. allah kaza bela vermesin iyi bak o arabaya :)
sağolasın Alicim ,,bu arada merak etme zaten bu vakum kaçağı varkenki hali :D 2-3 hafta önce çekmiştik Osman dostumla,,,onuda unutmayalım gprosunu esirgemedi bizden :) sponsored by Oski :D
19-04-2013, 13:53
Görkem
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
GTC baştan yaratılmıs :D:D pardon o minibar dı :D
Maaşallah gorkemcım :)
haahah :D daha biz yaratmadık bişi dur bakalım,,,ama mini barın dönüşü fena olcak ona göre kılıcını tüfeğini donatta gel :D
19-04-2013, 14:30
iynn-RS
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
haahah :D daha biz yaratmadık bişi dur bakalım,,,ama mini barın dönüşü fena olcak ona göre kılıcını tüfeğini donatta gel :D
Hazır kıta beklıyorum hacı Bilmem anlatabildimmi :D
maasallah konısyonu guzel bı gtc ah bide su agırlık olmasa..
19-04-2013, 14:52
Tunacan
Güzel yürüyor Görkem maşallah.
Dyno da ne çıktı?
19-04-2013, 15:00
FaBeRgE
maşallah çok güzel,
bende go pro 3 almayı düşünüyorum, back fire videosunu çektiğiniz video için kullanılan aparat beraberinde mi geliyor ? Çünkü çinçon işi 3 kuruşluk vantuzlara pek güvenemem, bu konuda fikir paylaşırsanız memnun olurum.
19-04-2013, 15:58
Vtec_2
Masallah hem soluksuz devam ediyor. Gule gule kullanasin
19-04-2013, 16:26
BlackEmperor
videoyu eve geçince izleyeceğim ama ateş etmesi iyi değildir, yazılımda yok aracında ateş etmemesi lazım normalde... hatta yazılım olsa bile ateş etmesi sıkıntılı...
ama şu var çok zevkli :)
19-04-2013, 16:27
streetdevil
masallah gorkem.oldum olası hayran olmusumdur gtc ye.tekerine tas turbona zeval gelmesin.z20ler deler gecer:)
19-04-2013, 17:23
dieseland
açıda güzel videoda maşallah araca
19-04-2013, 17:46
Görkem
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
Hazır kıta beklıyorum hacı Bilmem anlatabildimmi :D
her telden her türden makina var diyosun :D işi zor arkadaşın Allah kolaylık versin :)
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
maasallah konısyonu guzel bı gtc ah bide su agırlık olmasa..
teşekkür ederim,,dediğin gibi tabi sizin araçlarınız kadar hafif değiliz ne yazıkki yada bir typer kadar :D yinede sınıfına rakiplerine göre eşit sayılabilir (megane rs--golf gti vs..)
Alıntı:
Tunacan Nickli Üyeden Alıntı
Güzel yürüyor Görkem maşallah.
Dyno da ne çıktı?
çok sağol Tuna,,valla erhanın dynoda 219bg gibi bi güç çıkarttık :) down pipe biraz ciğerli oldu galiba nevzat ustanın ellerine sağlık :D
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel,
bende go pro 3 almayı düşünüyorum, back fire videosunu çektiğiniz video için kullanılan aparat beraberinde mi geliyor ? Çünkü çinçon işi 3 kuruşluk vantuzlara pek güvenemem, bu konuda fikir paylaşırsanız memnun olurum.
teşekkürler,,,gopro 3 hero black edition dı kullandığımız ve aparat yanında gelmişti kendi aparatı idi ,,ancak ekstra bi ücretle alınıyordu yanlış bilmiyorsam ;)
Alıntı:
Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah hem soluksuz devam ediyor. Gule gule kullanasin
çok sağol,, sen stage 2 oldun sanırım artık :)
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
videoyu eve geçince izleyeceğim ama ateş etmesi iyi değildir, yazılımda yok aracında ateş etmemesi lazım normalde... hatta yazılım olsa bile ateş etmesi sıkıntılı...
ama şu var çok zevkli :)
doğru diyosun bir sıkıntıda olabilir,,alevi daha çok asr devreye girdiğinde atıyor,,sanırım gazı keserken araba zaten benzini işemiş olduğundan o arada alev olarak egzozdan alıyoruz ;),,ama videoyu izlemen lazım çok çok keyifli :),,bu kadar iyi attığını düşünmüyodum çekene kadar :D
Alıntı:
streetdevil Nickli Üyeden Alıntı
masallah gorkem.oldum olası hayran olmusumdur gtc ye.tekerine tas turbona zeval gelmesin.z20ler deler gecer:)
çok teşekkür ederim ,,Allah sizinde gönlünüze göre nasip etsin inşallah,,,
Alıntı:
dieseland Nickli Üyeden Alıntı
açıda güzel videoda maşallah araca
teşekkürler ;)
19-04-2013, 18:35
bravo hgt
Görkem Maşşallah GTC nin Gidişide çok İyi Alevide Dikkat Et Yakma Mİlleti :)