-
Ebay yardım
Merhabalar.
Aşağıdaki ürünü satın almak istiyorum ancak nasıl sipariş verilir vs. hiç bir bilgim yok bana bu konuda kim yardımcı olur ? Ücretini kendisine göndereceğim oda ürünü benim adresime siteden sipariş verecek.
Weber Carburetor Chrome Air Cleaner DGV Dgav Dgev 32 36 | eBay
-
hemen al fiyatı var. tıklarsan alırsın. hatta şu an ebay'da geziniyorum. paypal hesabı açıp bir kredi kartı tanıtırsın, ebay sitesinde tık dediğinde satın alma işlemini başlatıp paypal sitesine yönlendirilirsin, şifre falan girip hemen alabilirsin. önce bir ebay üyeliği oluştur ve adres bilgilerini tanımla, ardından da bir paypal hesabı açarsın...
EDIT: tabi bir de kargo fiyatı var, shipping diye yazıyor 17 dollars
-
forumda ebay ile alakalı çok konu var bir arama yap istersen
-
aliburma o söylediğin şeyleri nasıl yapacağımı bile bilmiyorum ben sana ücretini göndersem sen ürünü benim için satın alsan adres olarakta adresimi yazsan olmazmı ?
-
hocam kayıtsız posta ile gönderilecek yalnız. kayıtsız posta olmasaydı ben yardımcı olurdum
-
Ali abi (aliburma) yardımcı oldu bana sağolsun kendisine bir kez daha teşekkür ederim :)
-
umarım sıkıntı çıkmadan gelir de işin görülmüş olur. ne de olsa hemşeriyiz, asıl ben teşekkür ederim. ...