-
Ekk24
-
-
-
bundan sonra mekanik olarak araca yapılacak çok birşey yok. ( birkaç şey harici)
ilerdeki hedefim yakıt ile 100-200 hızlanma iyileştirme olucak.
araçdan daha fazla güç çıkarmı muhakkak çıkar ama şimdilik en azından iyice ögrenene kadar bu bile fazla..
bu arada bu ilk k serisi aracım bundan önceki 8-10 aracımda b serisinin her modeli idi artık ister istemez a dan z ye herşeyini ögrendik ama K serisi yabancı geldi bana daha viteslerine bile alışamadım ama yavaş yavaş olacak inş. :)
ben tekrardan araç yapımında öncelikle emegi geçen b. aktepe ve peak garaja teşekkürlerimi iletiyorum.muhteşem ötesi bir işçilikle harika bir araç yapmışlar eee alıp gazlamakda bize nasipmiş :D
-
Güle güle kullanmak nasip olsun erol
-
masallah erol abi 41 kere allahım kaza bela vermersin
-
maaşallah cok kişinin hayallerini süsleyen bir araç almışsın allah kaza bela ceza göstermesin tek kelime ile harika.
-
hayırlı olsun kazasız belasız sorunsuz binmek dileğiyle :)
-
masallah erol abi sana hersey yakısır.
-
evladiyelik bi araç, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hacı.
-
saolsun allah razı olsun arkadaşlar..
gerçekden fazla bir araç allah inşallah herkeze nasip eder.
-
Hayırlı olsun. Şöyle derli toplu proje arabaları çok hoşuma gidiyor.
Genelde swap yapılan yada yürüsün diye yapılmış arabalar pek insan içine çıkılır halde olmuyor :)
Herşeyiyle iyi görünüyor dışı içi çok güzel bir araba. Güle güle kullanmak nasip olsun.
-
yakısırr erol abımee..:) akhısara cumadan gelım barı gazlar gazlar dururuz abı..:D
-
Maşallah Erol abicim. İzmire fazla bir araç aldın:) Bir cuma gecesi sağ koltuk isterim:D
-
Allah iyigunlerde kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.
-
Hayirlisi olsun Allah kazasiz gazlamayi nasîp etsin
-
erolum hayırlı olsun, cok güzel hazırlanmış bi araç aldın güle güle gazla kardeşim
-
amin cümlemize...
@ gökhan cuma form top. dayım ;)
-
hayırlısı olsun erol abi sonunda istediğin yavruya kavuştun,güle güle kullan.maşallah.