painkller Nickli Üyeden Alıntı
b13 coupe, b13 nx olarak geçer. kılavuzuna kadar b13 sunnylerle aynıdır. iç mekanda bir kaç parçası, göstergesi, kapı pandizotlarının tarzı farklı benim gördüğüm. araçlarda ga16 motor bulunmakta, yanlız enjeksiyonlu karbüratörlümü bilmiyorum. sunnylere bakarsak kalbüratörlü ga16ds modeli mevcut/muş türkiyedeki sunnylerde nx lerdede ben ga16de( yani enjeksiyonlu model) var diye biliyordum ama oda kalbüratörlü olabilir. daha nx coupeye binmiş değilim. motor olarak 1.6 primeralara kadar motoru aynı (primeralardaki enjeksiyonlu) hemen hemen 90(kalbüratörlü)- 110-120(enjeksiyonlu) hp arası değişir fabrika verileri.
eğer alıcak olursanız kullanımı, yapısı nasıldır bilmiyorum, ama sunnyleri misal alarak konuşursam motorları seridir, kolay kolay sorun çıkarmaz.piyasaları 8-12 arasında değişiyor. (8-9 a iyileri alınabilir bence) ayrıca nx lerin tavanları su geçiriyor diye okumuştum, nekadar doğru bilinmez. alıcaksanız bunların cenneti konya, yedek parçasını, hurdasını orda gayet rahat bulursunuz.