Arkadaşlar, video eklediğimizde linkide eklersek sevinirrim. Sitede gün içinde telefondan benim gibi forumu takip eden oldukça fazla, lütfen link diye atılan post kirliliğinde önüne geçilir..
Printable View
Arkadaşlar, video eklediğimizde linkide eklersek sevinirrim. Sitede gün içinde telefondan benim gibi forumu takip eden oldukça fazla, lütfen link diye atılan post kirliliğinde önüne geçilir..
Şimdi bazı androidler de borkedlıyor şimdi
Borked nedir :soru: :beuj:
Flash desteği olmayan telefonlarda embeded yani forum içine gömülü olarak konulan videolar gözükmez onun yerine BORKED yazar
puffin le açılıyor fakat biraz yavaş :D
Bu yaziyi gormekden nefret ediorum:)
Android 2.3.6 da sorun yokdu. 4.1.2 ye guncelleyince basladi bu borked olayi ek bilgi olsn.
android 4.0.4 üstü versiyonlar forumlarda video açmaz.
iphone hiç açmıyor zaten.
sırf bu yüzden teli 4.1 jelly bean'a yükseltedim
Helal be kardeşim çok iyi bi konuya el attın
abi kodu fılan yokmu bunun linkide eklesın paylasınca otomatık :D
Hay parmağın bal kavanozunda dolaşsın kardeşim konu 10 numara olmuş
ben açtığım bütün video içeren konularda link : ..... diye eklerim .. birkaç saniyelik iş sonuçta ..
dikkat edilse güzel olur gerçekten
aynen bu konu iyi oldu kanka gerçi cüneyt abide bi yerde yazmıştı ama kaynamış gitmiş link istemekten bi hal olduk:D
borked yazan mesaji alinti yapip kodu kopyalayip youtube da aciyorum
ama eray yumsel nickli arkadasin link isteyenlere icecek olan link in fotosunu paylasmasinin onune gecmek icin lutfen bu konuya gereken onemi verelim
dhde falan sorunsuz izleyebiliyorum videoları ama dediğiniz gibi forumda borked yazıyormuş :rolleyes: