abilerim bi yardımcı olur musunuz araba alfa romeo 156 2000 model anahtar bagajda kaldı kapılarda kilitli yedek anahtarı yok nasıl açarım :/
Printable View
abilerim bi yardımcı olur musunuz araba alfa romeo 156 2000 model anahtar bagajda kaldı kapılarda kilitli yedek anahtarı yok nasıl açarım :/
kelebek camı gümmmmm
bir tansiyon aleti
bir kalın tornavida
bir soba borusu temizleme çubuğu(nalburda vardır)
http://www.karatayemaye.com/urun/135_.jpg
tornavidaya bez sar , aradan biraz kastır(tansiyon aletinin gireceği kadar) , daha önüne , yani kola yakın kısmına tansiyon aletini sok şişir.İyice açılır kapı.Ordan o soba temizleme çubuğunun ucunu kolu yakalayacak şekilde kıvırıp sok ve kolu çekmeyi dene.En temizi bu.
Benim far kapı açıkken uyarı vermiyor , kapı da sadece uzaktan kumandayla açılıyor.Onun için akü bittiğinde kullanılmak üzere bu baksettiğim aparatlar amcamın araçta bagajda hazır..Nerde kalırsam gezici kurtarma aracı edasıyla geliyo açıyoruz:D 3. oldu sıkıntı yok:D
1,4 ümde aynı olay başıma geldi üstten camı arala bi kaç tornavida vsyreyle
içeriye tel sok bagajı aç 2 kişi lazım
50 TL sıkışmış kapıya açtırdık
başına gelenler için baist çözüm ;
1 nolu yere dizinizi koyup 2 nolu yerede parmaklarınızı geçirerek kastırıp kol giricek kadar yer açabilirsiniz.
daha sonra açınca kapıya içerden aynını yaparak düzeltebilirsiniz.
cerceveli kapılarda iş yapar özellike palioda ;)
http://img809.imageshack.us/img809/5...meo156spor.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Cam direk dibi pot yapar matthaedy iyi bişe değil, çilingirci cağır 2 sn de 50 liranı alıp acar
arkadaşlar taktikleri özelden verin bence.
Forum hirsiz doluymus yav nerdeyse:D
İyi lan bu gece yan komşumun escalade'ini çalıp bir kaç tur atabilirim... Kontak için önerileriniz varmı ? :D
Aynı olay bulgaristanda benimde başıma geldi üstten tel soktuk açtık :D 15 dakikadan fazla uğraşmıştım :D
maşallah forum bayağı tecrübeli :D
8 yıllık çilingirim o şekilde kapı açan çilingirlere bol bol saydırıyorum:)ulenn ne diye meslek icra ediyorsun pezemenk...
melih ö nerdesın nan yardımcı ol arkadaşa :)