-
Armageddon Corvette Z06 - AhmetKadir PhotoWorks
-
Aracınız o kadar güzel ki... Zaten hayalimdeki araba ve hatta hayalimdeki renk, duruş diyebilirim.
Sizi şahsen tanımasam da, sadece mesajlarınıza ve tutumunuza bakarak böyle bir araca sahip olmanıza da sevindim. Allah kaza bela, sıkıntı yaşatmasın. Fotografları çeken arkadaşı da tebrik etmek gerekir.
-
maşallah renk ve cekımler 10 numara
abı işlettınmı ruhsata renk degısımını ?
-
Maşallah , ağzınızın tadını iyi biliyorsunuz :) Asil benim düşüncelerimin çoğunu yazmış zaten. Forumdaki duruşunuzla ve araçtaki zevkinizle fark yaratıyosunuz . Ağız tadıyla binmek nasip etsin allah.
-
Abiiii Allah kaza bela vermesin çok tatlı her ikisi de :) maşallah
-
maşallah 2 araçta çok güzel ama corvette rengi ile ayrı güzel, kazasız belasız işallah...
-
Alıntı:
Asil Nickli Üyeden Alıntı
Aracınız o kadar güzel ki... Zaten hayalimdeki araba ve hatta hayalimdeki renk, duruş diyebilirim.
Sizi şahsen tanımasam da, sadece mesajlarınıza ve tutumunuza bakarak böyle bir araca sahip olmanıza da sevindim. Allah kaza bela, sıkıntı yaşatmasın. Fotografları çeken arkadaşı da tebrik etmek gerekir.
Alıntı:
Bartu_evo Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah , ağzınızın tadını iyi biliyorsunuz :) Asil benim düşüncelerimin çoğunu yazmış zaten. Forumdaki duruşunuzla ve araçtaki zevkinizle fark yaratıyosunuz . Ağız tadıyla binmek nasip etsin allah.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, daha güzeli, gönlünüze göre olanı sizlerin olsun inşallah :) Ahmet Kadir, sağolsun epey bir zaman harcadı benim için iki araca da gerçekten çok güzel çekimler oldu, ona da tekrar buradan teşekkür ederim :)
Alıntı:
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı
maşallah renk ve cekımler 10 numara
abı işlettınmı ruhsata renk degısımını ?
Uğraşamadım Mertcan, şu İstanbul Park olayından sonra bakalım...
Alıntı:
blumenberg Nickli Üyeden Alıntı
Abiiii Allah kaza bela vermesin çok tatlı her ikisi de :) maşallah
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
maşallah 2 araçta çok güzel ama corvette rengi ile ayrı güzel, kazasız belasız işallah...
Çok teşekkürler arkadaşlar :)
-
Camaro beni daha fazla etkliyor.. İkisine de maşallah ...
-
Maşallah abi pistte yan yana bir foto alalım benim adıma hatıra kalsın :)
-
iki aracında renkleri çok iyi.maşallah
-
Alıntı:
Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
Camaro beni daha fazla etkliyor.. İkisine de maşallah ...
Teşekkürler, Camaro'da da küçük değişiklikler var aslında...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...00715858_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...25975163_n.jpg
Alıntı:
EM-RE Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah abi pistte yan yana bir foto alalım benim adıma hatıra kalsın :)
Çekelim, güzel olur :)
Alıntı:
Runaway Nickli Üyeden Alıntı
iki aracında renkleri çok iyi.maşallah
Teşekkürler :)
-
İkisi de birbirinden yakışıklı Maşallah kazasız belasız. Ahmetin de elleri dert görmesin...
-
Alıntı:
BU®AK Nickli Üyeden Alıntı
İkisi de birbirinden yakışıklı Maşallah kazasız belasız. Ahmetin de elleri dert görmesin...
Teşekkürler :)
-
-
Araç zevklerimiz ayni neredeyse abi, 41 kere maşallah mükemmeller :)
-
Allah nazarlardan korusun. Bebek ikiside.
-
Cok teşekkür ederim arkadaşlar :)
-
Maşallah abi çok canlılar. Kazasız belasız binersin inş.
Not: Geri dönüş yapamadım mesaj kutun dolmuş. Bilgine :)
-
abi 10 numara olmuş yanlış anlamanı istemem ama bazen çizildiğinin iyi olduğunu düşünüyorum görsel olarak muhteşem oldu belkide hayırlısı buydu :) kocaman bir maşallah diyorum allah nazardan saklasın :)