sadece sunu bulabıldım gt2 bu.burdakı adam tunıng tusuyla start dugmesne aynı anda basıyor ve 6_n yazısı cıkıyor dıreksıyondan tek tek vıteslerı ayarlıyor.ben aynı anda bastıgımda dıreksıyondakı 6-n yazısı cıkmıyor.
Bende de aynı modelden vardı, sorun vitesin pasif oluşu şuan anladığım kadarıyla.
O göbeğin üstündeki iki düğme ile ayarları yaptıktan sonra led göstergenin sönmüş olması gerekiyor galiba öncelikle.
Tam hatırlayamadım bende :)
14-05-2013, 23:10
KMR2-GT
valla su 6_n yazısı çıksa gerisi basitte onu nasıl çıkarıcam direksiyondan :(
14-05-2013, 23:12
Dodoo
5 tane mi ne ayrı setup var, o üstteki 2li düğmeden soldakine bastığınız zaman ayarlama moduna alıyor olması lazım direksiyonu, sonrasında direksiyonun yön tuşlarından devam ediyorsunuz..
14-05-2013, 23:16
KMR2-GT
onları yapabılıyorum dıreksıyon hassasıyetı abs hassasıyetı drıft modu vs gıbı seyler var onları çözdüm ama bu kalibrasyon işi başka.
15-05-2013, 08:47
HUSNU
911 Turbo S , GT2 ile aynı mekaniğe ve aynı ayarlara sahiptir.
Vites kalibrasyonu şu şekilde.
Sistemi açın ve herhangi bir platforma bağlayın ( PC,PS3,XBOX )
Start ve tuning butonuna aynı anda basın. Karşınıza G_N yazısı çıkacak. Sonrasında tekrar start butonuna basarak sizden istenilen viteslere geçiş yapıyorsunuz.
Tuşların çalıştığına eminsiniz değil mi ?
Bir de dikkat edeceğiniz bir konu daha var. Forza oynuyorsanız XBOX ı direksiyon üzerinde çalıştırmayın. Yoksa, forza yı her açtığınızda vites kalibrasyonu yapmanız gerekir. XBOX ı konsol üzerinde çalıştırın sonrasında direksiyonu aktif edin. Diğer platformlarda bu tarz bir sorun yok.
Aşağıdaki linkte GT2 kullanım klavuzu var. 26. sayfada kalibrasyon anlatılmış.