-
Beyaz BMW 1 Serisi
Bugun akşamüstü Boğaziçi köprüsü yolunda kız kardeşimi taciz eden bir aracı arıyorum.Arac beyaz BMW 1 serisi tek kapı. plakası 34 RSJ 81. Tanıyan bilen biri varsa bana özel mesaj atması yeterli.Zaten tanıdık bir iki polise haber verdik elbet bulurum yapacağımı yaparım ama burası buyuk eli kolu heryere uzanan bir forum uzun süredirde üyeyim belki bir cevap bulurum diye konu acayım dedim.teşekkürler.
-
Sanki ortalıkta görünen bir plaka, mevzu ciddi galiba?
-
İnş. bulursun. Gerçekten sinir bozucu bi durum. İnsan karısını-kızını dışarı bu öküzler yüzünden çıkaramaz oldu çünkü..
-
üzücü durum sinirlerinize hakim olmanız lazım allah korusun...
-
coupemi cabriomu yoksa direk 3kapımı ?
-
Laf atmış öpücük göndermiş yanında gitmiş takip etmiş.Plaka belli arac beyaz ama coupemi direk tek kapı hatchback mi bilmiyor.Olayın ciddiyeti gidip öldürecek değilim karakola aldırıp biraz gözünü korkutur oksayıp bıraktırırım.Birdaha serefiyle sürer aracını kendi anası bacısı karısıda olduğunu unutmaz.
34 RSJ 81
-
İnşallah tez vakitte bulursunuz, ****** çocuğuna denk gelmeden gün geçmez oldu ülkede..
-
İşinize yararsa yarın ad soyad verebilirim ruhsat sahibinin..?
-
-
plaka dogrumu? sorgulandıgında asagıdakı bılgıler cıkıyor.
Plaka No34RSJ81
MarkaVOLKSWAGEN
Model2012
Sahiplik Belge Tarihi23/08/2012
Tescil BirimiÜMRANİYE
Renk 1BEYAZ (Şeker)
Renk 2 BİLİNMİYOR
Cinsi
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiVAR
Hak Mahrumiyet Detayları
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih Dosya No
REHİNLİ (R) VDF-VDF 23/08/2012 854530
-
Allah allah arac BMW neden VW cıkıyorki plaka doğru.
-
o kadarını bılemem. sorgulama yapayım dedım o bılgıler cıktı.
-
Ben Golf te hatırlıyorum sanki o plakayı beyaz.
-
kız kardeşiniz karıştırmış olabilirmi acaba sizin yerinizde olsam önce doğuşu sonrada borusanı arardım belki araba bu firmalardan çıkmış olabilir
-
Tekrar sordum bmw diyor ama kız sonucta cok güvenemiyorum tek kapı diyor beyaz diyor plakada doğru hemen yazmış cunku plakayı.
-
Abi coupe golf'te olabilir kız kardeşiniz aracın tanımını yanlış almış olabilir.
-
Sigorta isi yapan birisinden detayları öğrenebilirsin abi
-
Tanıdık polis vardı verdi babam plakayı bakalım bulurlar elbet.Arac bmw değilde VW cıkarsa insaf kardeşimede.
-
Baran öncelıkle gecmıs olsun serefsızler... Çok sinir oluyorum....
O panik ile karıstırmıs olabılır cok dogal bence.
En guzelı saglam bı sıgortacın varsa ondan ogren, hatta şöyle söyleyeyım telefonu adı soyadı hatta adresını bıle bulabılırsın kasarsan.