arkadaşlar 30 max. 35 bine kadar ailemle birlikte kullanabileceğim yakıt konusunda cimri dizel araç bakıyorum önerilerini & tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
dipnot : konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın :rolleyes:
Printable View
arkadaşlar 30 max. 35 bine kadar ailemle birlikte kullanabileceğim yakıt konusunda cimri dizel araç bakıyorum önerilerini & tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
dipnot : konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın :rolleyes:
ford focus 2010 kadar olanlar bide renault megane 3, peugeot 308,2011 kadar opel astra bakabilirsiniz :)
benım araç var dusunursenız;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...995810/detay/#
38.000 TL'ye Sıfır Km Fiat Punto var Multijet. Biraz fiyat aralığını yükseltebilirsen gerçekten ideal araçtır.
Zaten ikinci ellerinden de Full paket cam tavanlısını bile bulabilirsin az Km yapmışlarından dediğin paralara.
Focus 109hp 240nm alin
makyajlı focus 2 lere bakabilirsiniz 2008 üzeri olanlara yani. o fiyat aralığına alınabilecek en mantıklı araç bana göre
kimse vw grubunu önermedi ona şaşırdım :D punto mantıklı duruyo ya
Opel astra h kasa size uygun
focus tdci veya 308 hdi iyidir , ekonomi konusunda.
opel'i direkt elyin bence. yenilerinin ici cok cabuk deforme oluyor, her ne kadar bu tür seyler kullanmaya baglı olsada.
Accent Era veyahut accent blue... Bu ikiliye dikkat edin :)
Emre sanirim isim arkadaşim;
Size önerebileceğim birkaç otomobil var sizin isteklerinizi karşilayacaktir diye düşünüyorum telefonumu özelden pm ile atiyorum ararsaniz beni detayli bi şekilde konusuruz.
Not:Cumartesi gecesi aramazsaniz sevinirim malumm klabiriz.biz
2012 astra hb var boyasız 25k de 39k tl
Focus sedan öneririm.2010 altı modelleri o fiyatlara bulabilirsiniz.Güvenlik olsun yakıt olsun yol tutuş olsun çok güzel araçtır.Yanlız yol sesini biraz içeri alıyor o da çok abartılı değil zaten...