cok guzel goruntuler
tesekkur ederim
baya da kalabalikmis, gidebilseydim keske bende
19-05-2013, 16:21
By_emre
Sesler harika :) Bende orda olmak isterdim..110 hp ile olucak iş değil tabi :D
19-05-2013, 16:25
athem
Bendede cok video var upload etmek lazm :)
19-05-2013, 16:26
Time-R
Cok keyif aldim izlerken, cok tesekkurler bu video icin.
19-05-2013, 16:26
Aranel Ciryatan
bence videoları tek başlık altında toplayabiliriz. hatta dostlar videoları ekleyin ben ilk mesaja taşırım onları.
19-05-2013, 16:29
Kahn23
Videoları youtube'a yüklerken aslında tek başlık altında toplasak en azından İstanbulPark'ın da tanıtımını yaparız.
19-05-2013, 16:34
By_emre
Videoları slayt şeklinde tek link halinde versek iyi olur aslında, bende yapabilirim bunu tüm videolar bu konuda toplandıkdan sonra '' İstanbul Park Hatırası '' gibi bir başlık altında parça parça tüm videoları koyarız
Videoları slayt şeklinde tek link halinde versek iyi olur aslında, bende yapabilirim bunu tüm videolar bu konuda toplandıkdan sonra '' İstanbul Park Hatırası '' gibi bir başlık altında parça parça tüm videoları koyarız
aynen tüm videolar bi gelsin playlist yaparız youtube üzerinde açınca oynatır hepsini.
Anlayamadigim sey su ben olani soyledim soforlugune birsey demedim arac guzel masallah da
Sizde biliyorsunuz ki arkalar lastik cesidinden dolayi daha az tutuyor haliyle bu goruntu cikiyor
Ha masallah direksiyonu iyi guzel topluyor. ..
Herseyi ters anlamayin bence
eyvallah abi sıkıntı yok zaten o zaten o görüntüyü yapmak istegi için o şekilde kullandı onu söylemek istedim 4 lastik de aynı olsa aynı şekilde giderdi demek istedim