-
34KND81 Yeni Fotolarıyla..
-
Hastayım bu araca. :) Kazasız belasız güle güle kullanın. :D Sanki marşpiyellerde bir şey eksik gibi. :D Eksik mi?
-
-
Maşallah, bu kasalar ölmedi, bu gidişle ölmez de, yakışıklılığa bak .. Köşeli arabaları ayrı bi seviyorum :)
-
ef hastalığım kabardı gene maaşallah favorilerimden biride knd. yanlara kibarbir marşpiyel iyi gider
-
maşallah gördüğüm en güzel ef bu :)
-
Maşallah kardeşim
Bi tur verde gezelim JdM STylE :)
-
-
maşallah ef tehlikeli duruyor
-
maaşallah cok güzel görünüyor renge bayıldım.
-
maşallah saffet....... arabayı senin gibi titiz bir insana verdiğim için çok seviniyorum...arabada toz bile yok:) en iyisen bakarsın bu çiçeğe...... allah kaza bela vermesin tekrar kocaman maaşallahhh..:)
-
Alıntı:
immortalboss Nickli Üyeden Alıntı
Hastayım bu araca. :) Kazasız belasız güle güle kullanın. :D Sanki marşpiyellerde bir şey eksik gibi. :D Eksik mi?
teşekkürler marşpiyellerde eksik bişey yok ama yaptırsamda hemen kırılır ***** yollar:(
-
Alıntı:
PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
teşekkürler :)
-
Bugün Esenler'de gördüm bu aracı, maşallah yere park etmiş duruyordu. Fotoğraflardan daha güzeldi.
Hayırlı olsun.
-
41 kere maşallah gerçekten çok şık duruyor ek 3 kapıların marşpiyesi vede spoon ayna ile noktayı koyabilirsiniz.... :)
-
Alıntı:
eran Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah, bu kasalar ölmedi, bu gidişle ölmez de, yakışıklılığa bak .. Köşeli arabaları ayrı bi seviyorum :)
ef kasalar ölmesin:) bende köşeliaraçları çok seviyorum herzaman favorimdir
-
Alıntı:
civelek Nickli Üyeden Alıntı
ef hastalığım kabardı gene maaşallah favorilerimden biride knd. yanlara kibarbir marşpiyel iyi gider
teşekkürler sağolun
-
Alıntı:
tdipower Nickli Üyeden Alıntı
maşallah gördüğüm en güzel ef bu :)
teşekkürler benimde gördüğüm en iyi yürüyen mk1 sizinki:icon_tup:
-
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim
Bi tur verde gezelim JdM STylE :)
ayıp ediyosunbe abi herzaman:surucu::D