Arkadaşlar aranızda bisikletlerle haşırneşir uzun mesafeleri bisikletiyle aşan kimler var sizlere bir süprizim olacak ?
Printable View
Arkadaşlar aranızda bisikletlerle haşırneşir uzun mesafeleri bisikletiyle aşan kimler var sizlere bir süprizim olacak ?
Istanbul park :D ?
bakırkoy kumburgaz gidebilicek kadar uzunmesafeciyim ama topladığım bisikletim çalındığından beri elimi surmuyorum supriz nedir ona gore bi çalışma yapıyım bende :D
TT Riva-Ağva turu mu geliyor yoksa :D
Benim vardı ama sattım
vaktım olursa bir tane daha alıp kendım toplamayı dusunuyorum
Istanbulda bısıklete bınılebılecek uzun mesafelı yerler varmı bılmıyorum ama
Ankara da cok yer var
mesela en buyuk ornegı
Eymır golune yukarıdan gırıp
arazıden aşşagı ınmek gercekten cok zevklı
Normal bi cadde bisikletim var.5 senedir her yaz bakim yaptirip kullanicam niyetine giriyorum ama yazkikta curuyor :) varsa bi org. duruma gore en kral pedalciya tas cikaririm :D
Ama cidden ist. Park ta bisikletle apachi miting yaparsak atar arabaya valla gelirim :D virajlarda tekme tokatta serbest olsun.tükürmek falan.fena menzilli tukururum hea
Bende bisikleti toplamaya çalışırım çok dağıttım bu ara toparlamam uzun sürebilir
Pistte bisikletmi sürücez abi :D
Adalarda Bisiklete bindiğim gün yataktan çıkmadığım gün oluyor. Ciddi anlamda zor bir spor :D
Ahmet abi yi gorup bende gaza geldiydim ilk başta ama aklinda ne var :D
Her gün 10 km sürüyorum ama Hollanda'dayım olmaz heralde :D
Batavus Sprinter :D
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...60217010_n.jpg
Valla bende selcukla yeni basladim maksat spor yapmak ama zevkli tabi
vallaa ne zmandır kullanmıyorum pertte cıkabılırım ama yapmak ısterım her turlu:)