skpe'ye alısamayan ve msn kullanmak isteyenler için buyrun link Use Messenger Reviver 2 to bring back Messenger and beat Skype | Jonathan Kay, MessengerGeek
download edin begin diyerek 3 dk bekleyin msn geri dönecek :)
Printable View
skpe'ye alısamayan ve msn kullanmak isteyenler için buyrun link Use Messenger Reviver 2 to bring back Messenger and beat Skype | Jonathan Kay, MessengerGeek
download edin begin diyerek 3 dk bekleyin msn geri dönecek :)
Size ne kadar çok teşekkür etsem az skype yüzünden arkadaşlarımla iletişime geçemiyodum artık ümidimi kesmişken yetiştiniz çok teşekkür ederim hemen denicem :D
rica ederim iyi muhabbetler dilerim
hay Allah razı olsun yaw
uygulama düzgün olarak başlayamadı hatasını veriyor bende
allaaaaahh razı olsun gerçekten
çok teşekkürler
%1000 çalışıyor sağolasın
bendeki sorunu alan varsa, netframwork u indisin düzeliyor.
msn kaldı mı ya :D
super teşekkür ederim
güzel paylasim
teşekkürler indirdim bende
bunla msn de geliyormu peki ben skpye geçince otomatik msn gitmişdi sanırım..
Edit : Geliyormuş tamam :)
10 numara beş yıldız elıne saglık
Paylaşım için teşekkürler, Süper paylaşım. Bir alternatifde benden olsun. Uygulama indirmek istemeyenler için. Sadece yazışıp dosya gönderiyorsanız, görüntülü yada sesli konuşmuyorsanız bunu yapabilirsiniz.
Masaüstünde Windows Live Messenger'in üstüne gelin, sağ tıklayıp özelliklere girin. Uyumluluk sekmesine tıklayın, Bu Programın Çalıştırılacağı Uyum modu kutusunu işaretleyin. Yandaki seçeneklerden Windows 2000'i seçin, Tamam deyin. Artık MSN düzgün bir şekilde açılacaktır.
( Sesli görüşme veya görüntülü konuşma yapmayanlar, sadece yazışarak konuşanlar ve dosya gönderenler için geçerlidir. Sesli veya görüntülü konuşma yapamassınız).
Paylaşım için tekrar teşekkürler.
paylasim icin sagol
uyguladim hemen