-
34HM855 Tİpo @Kütahya PhotoShoots
-
Vallahi emege birsey diyemem ama daha cirkinini görmemistim.
Önden angel farlı Renault12 gibi...
Keske sade bıraksaymıs, cidden yazık olmus otomobile...
+ CMS jantları degistirseymis herseyden önce...
-
emeğine sağlıkda bende yavuz abiye katılıyorum. önü daha güzel olabilirdi vede jantlar daha şık olabilirdi.
-
aracı sade turuncu bırakıp jantlar komple sıyah olsaydı stıcker yda nebılım öle seyler yazılar olmasaydı daha ıyı dururdu ama emege saygı kazasısz belasız
-
Renk kombinasyonu çok hoş ama önü olmamış bence(tampon,panjur kısmı)..
Kazasız belasız...
-
keşke ön taraf daha güzel olsaymış .... ama yinede değişik olmuş ... ellerinize sağlık
-
emek var otomobilde; sürüngen olması çok hoş. Araç orjinal kalıp bu basıklıkta olsaydı tadından yenmezdi. Emeğinize saygı duyuyorum ;)
-
emeğe saygı, önü acilen orjinale çevrilmeli bence..
-
Alıntı:
ARDA_E Nickli Üyeden Alıntı
emeğe saygı, önü acilen orjinale çevrilmeli bence..
Fazlaca abartılmış ricer'a kaçmış hafiften :)
-
Maşallah...pembe halinden sonra görmeyeli baya kırıklaşmışlar...:)
-
Orjinal ön tampon ve orjinal far grubu ile çok daha iyi duracğına eminim...Renk kombinasyonu, alçaklık süper...
-
basıklığı iyi,kazasız belasız...
-
kazasız belasız kardeş ama arkadaki barkodu farklı yorumlarlarsa oznm sakat...
-
gaybi naaapmiš arabaya yaaa :S pembe morumsu hali daha guzeldi:D bide acilen soktursun o stickerlari:S
bu arada on farlar hakkinda bilgi veriyim:)
aracin on farlari 106gti icin uretilen angel eye :) aracin bu 2.hali onceden pembeydi..
-
yakında görünce benimde çirkin dedigim fikrim baya degişmişti helal gaybi devam daha iyilerini becerirsiniz siz...
-
ön tarafı orjinal olsaydı güzel olabilirdi.. buarada bişey dikkatimi çekti tampon we çamurluklar tek parça.. en ufak bi tıklamada bile çok uğraşıcaksınız.. kolay gelsin :o
-
farklı bır calısma olmus gozume sadece on taraf bıraz kotu geldı onun dısında fena gorunmuyor.
-
gaybi fena basmıssın kardesim :)
arka guzel ama one bi turlü gozum alısamadı ama sen begeniyorsan sorun yok :)
kazasız belasız :)