-
Symbol III Füme Bbs'lendi
-
maşallah şu arabaların pek değeri bilinmedi aslında modifiye bakımından baya el verişli yapılsa çok iyi şeyler çıkar bu arabalardan nacizene bir önerim şu panjurun üstündeki çıtayıda kaplarsanız güzel olabilir logo da siyah olunca önde çok parlak kalmış :)
-
Denedim arabanın önü çok koyu durdu. Amblemi de eski haline döndürcem :)
-
Öncelikle renault candır . bir beş leş motorunuz hayırlı olsun :) En büyük derdi yüksekliği onu zaten sizde biliyorsunuz. Bence farları kararırsa çok güzel olur. Symbollere çok yakıştırıyorum
-
MaşAllah kazasız belasız.
-
Oz f1 gunmetal..
Masallah.
-
Farların içindeki parkları sök.
Bi abiyle tanışmıştık yıkama sırasında izmir'de, 17 jantlar, yay ve cam filmi ile jilet gibi duruyodu tabiri caizse. Bunları yapsan yeter zaten fazlasına gelen bi tip değil :)
-
Füme demişsin ama bu araç bildiğin siyah :) Maşallah bu arada.
-
Maşallah Kazasız Belasız..
-
Bu şekilde bassan bile görünür :)
-
Alıntı:
levent Nickli Üyeden Alıntı
Farların içindeki parkları sök.
Bi abiyle tanışmıştık yıkama sırasında izmir'de, 17 jantlar, yay ve cam filmi ile jilet gibi duruyodu tabiri caizse. Bunları yapsan yeter zaten fazlasına gelen bi tip değil :)
Parkları bugün turuncu yaptım :)
Şuan jant alacak durumum yok satılma ihtimali var.Niyetim e46 almak bakalım :)
-
Jantlandık sıra xenon'da :)
-
Maşallah kazasız belasız.
http://i40.tinypic.com/2r5utzn.jpg
Can sıkıntısından böyle bişey yaptım çok çok amatörce oldu hayatta böyle milletin arabasının fotosunu basıp uğraşmam ama işte :D
-
Bu arabanın hakkı bu jantı bencede güzel seçim olmuş aklımda da böyle bir clio alıp bu cantlardan takmak vardı :D önü bilmem de arkanın acilen basılması gerekiyo cantlarla birlikte arka dahada yüksek gözükmüş
-
Arkaları bastırıcam ofsetleri polisaj yapma niyetim var :D
-
ön cam dahil film, app plaka, jantlar gri renk ve araç 2 şer cm daha basılırsasonrasında geç karşısına seyret :)
-
Alıntı:
Ufuk Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kazasız belasız.
http://i40.tinypic.com/2r5utzn.jpg
Can sıkıntısından böyle bişey yaptım çok çok amatörce oldu hayatta böyle milletin arabasının fotosunu basıp uğraşmam ama işte :D
eline sağlık :D
-
Maşallah hayatımda gördğüm en güzel Symbol 3 olmuş. Jantın güzellik kattığı stock halindeki fotolarda çok belli oluyor.
-
Maşallah araca :icon_tup:
Arka 2 cm daha basılsa çok daha güzel olur kanımca :)
sarı parklar iptal + sislere xenon + 2 no cam filmi... :rolleyes: