Merhabalar santa barbara ya gitme durumum var yazın 1 aylık California ile arasında ulaşım nasıl acaba bilen arkadaşlardan rica ediyorum teşekkürler
Printable View
Merhabalar santa barbara ya gitme durumum var yazın 1 aylık California ile arasında ulaşım nasıl acaba bilen arkadaşlardan rica ediyorum teşekkürler
uçak taksiler gidiyor diye biliyorum.
Ben Malibu'ya kadar gitmiştim. Araç kiralayıp gitmek en mantıklısı.
turbo&quatro görürse sanırım amerikada olduğu için en doğru bilgiyi o verir kendisi miami merkez cami yardımlaşma derneğininde başkanıdır..
Vize, seyehat plani, Amerikaya kapak atma gibi her turlu konuda danismanlik hizmeti verilir. Hergun mutlaka pm geliyor ilgili konular icin :)
Yusuf abi teşekkürler :)
Rica ederim kardesim .
Konuyla alakasız olaraktan, Vize ve İstanbul'daki konsolosluk hakkında sorularınızı ben de cevaplayabilirim.
konsoloslukta hala fenerbahce posterleri asili mi ?:D
Herkese merhabalar :) Work and travel programıyla Amerika'ya gideceğim bende, 5 Haziran sabahı vize mülakatım var heyecan hatsafhada :) Neler önerirsiniz mrttncr & turbo&quattro abilerim?
Abd içinde neler yapılmalı, nereler gezilmeli, nerden alınır hakkında yorumlarınızı almak iyi olur benim için :)
Bu arada Las Vegas primm'e gidiyorum, Carls Jr'de çalışıcam :)
Saygılarımla
Gece eve gidince yazarim .
Bayadır aklımdaydın yusuf abi, vwturk'ten tanıyor ve takip ediyorum seni :)
Çok teşekkür ederim şimdiden :)
Saygılarıma
İnşallah alırsınız vizenizi :)
mükemmel bir yer düşünmeden git. değişim öğrencisi olarak 1 sene bulundum.isla vista baskadır diyorum kesinlikle :) 3tane guzel club'ı var ki onlardanda sports bardan cevirme ama isla vista gibi biryer varken zaten cluba kimse gitmiyor :) eger birde community college a gidiceksen yani uscb ye gitmeyeceksen daha da kebab yeri falan :) insanları zengindir çoğu, dunyanın 4 bir yanından öğrenci yağıyor ve bir o kadarda emekli var.