-
Kayseri Klasik Otomobil Fuarı
-
-
Araçların hepsi birbirinden güzel, emeğine sağlık abi :)
-
Alıntı:
RC Burakcarisma Nickli Üyeden Alıntı
Araçların hepsi birbirinden güzel, emeğine sağlık abi :)
Teşekkür ederim Burak, her ne kadar araçların kalitesine yakışan kareler olmasada,
hatıra amacıyla yaptığım çekimler :)
-
02-06-13 te de Bursa Sukayparkta bir klasik buluşması var ve ciddi katılım oluyor gelmek isteyenlere duyrulur...
Eline sağlık 2002 cidden çok güzelmiş :)
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
02-06-13 te de Bursa Sukayparkta bir klasik buluşması var ve ciddi katılım oluyor gelmek isteyenlere duyrulur...
tam senlik miş koray :)
-
Çok güzel fotoğraflar gerçekten, bugün facebook'da yabancı grupda gördüm granada fotoğraflarını, çok güzeller. Rica edersem granadaların daha çok fotoğraflarını paylaşabilirmisin ?
-
Çok güzel çekimler araçlara gelirsek sözün bittiği yerdeyiz :D elinize sağlık
-
klasik otomobil ilanlarını bayadır takip ettiğimden çoğunun şuan ilanda ve yakın zamanda alındığını biliyorum. ama muhteşemler bir terslik olmasada bizde alsak artık :)
-
Alıntı:
tayreep_john Nickli Üyeden Alıntı
tam senlik miş koray :)
Yaaa sorma kanka FR nin yanına yakışır bir tane :)
-
Alıntı:
131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler :)
Alıntı:
_sinan_ Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel fotoğraflar gerçekten, bugün facebook'da yabancı grupda gördüm granada fotoğraflarını, çok güzeller. Rica edersem granadaların daha çok fotoğraflarını paylaşabilirmisin ?
Teşekkür ederim :)
malesef çektiklerimin hepsi bu kadar :o
Alıntı:
Deepblue Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel çekimler araçlara gelirsek sözün bittiği yerdeyiz :D elinize sağlık
Teşekkürler :)
Alıntı:
berkercakmak Nickli Üyeden Alıntı
klasik otomobil ilanlarını bayadır takip ettiğimden çoğunun şuan ilanda ve yakın zamanda alındığını biliyorum. ama muhteşemler bir terslik olmasada bizde alsak artık :)
Allah gönlünüze göre nasip eder inşallah :)