Bir arakdaşımın jantlarını boyatıcaz ama İzmirde güzel işçiliği olan tanıdık boyacısı olan varmı birazda hesaplı olması onemlı sonuçta jantlar öğrencinin olduğu için çok yuksek paralar vermesı biraz zor. Yardımlarınızı beklıyorum..
Printable View
Bir arakdaşımın jantlarını boyatıcaz ama İzmirde güzel işçiliği olan tanıdık boyacısı olan varmı birazda hesaplı olması onemlı sonuçta jantlar öğrencinin olduğu için çok yuksek paralar vermesı biraz zor. Yardımlarınızı beklıyorum..
Fırın boya yapan tanıdığım yer var. Ben bir konuşayım konuya tekrar yazarım.
Jant kaç inç ?
Boya kodunu biliyor musunuz ? Yoksa dükkanda karteladan seçersiniz.
Tabi ben ortalama bi fiyat alıp yazarım, uyarsa gider görüşürsünüz.
Met benim de boyaciya ihtiyacim var. Zimparasi bitti. Sadece boya atacak sekilde fiyat alir misin?
Alırım abi. Veya beraber gider konuşuruz ?
plastidip ile boyamak uygun olmaz mı?
@anthinka Jant tane fiyatı 150 lira. Nasıl istiyorsan 4:4 lük olacak şekilde yapabilir. Biz daha önce çok iş yaptık. Söylediği günde kusursuz teslim eder. Şuana kadar hiç sorun yaşamadık. İsterseniz yönlendirebilirim.
tane 150 4 tane 600 uçuk değilmi ?
orjinal könig forged miligram jantlarımı istanbulda zımpara ile birlikte fırın boya yaptırdım verilen fiyat 250 tl
İstiyorsanız numarasını verebilirim, arayıp konuşabilirsiniz. Yani bana söylenen fiyatı yazdım, üstüne herhangi bir kar payı koymadım. İşçilikleri güzel, daha önce araba da boyatmıştık.
Bn kndm boyadm rpf 1 40 tl bna patladi
Tane fiyatı 150 lira mı :D
Sanayide Nazım Usta var işçiliği 10 numara.
Boyayacağı jantları da kendisi veriyordur 150 liraya
150 TL çok uçuk bi fiyat bence bir hata var Met :) 4 jant için o fiyatı söylemiş ihtimali olabilir mi?