"Y" 106 GTİ vs ZM,TC,ZG 106 gti , SV 306gti, HK vti
zm dışında bütün denemeler dostca olmuştur bol muhabbet için bütün arkadaşlara teşekkürler bütün araçlara maşallah ayaklarına sağlık.yorumlar o yönde olursa sevinirim biz çok eglendik burda yorumlarda aynı şekilde olucaktır teşekkürler.
Y gti filtre,egsoz,timing,arkalar sökük
ZM gti egzantrik hariç herşey var dendi pistonluymuş sanırım
tc gti filtre egsoz yazılım
zg gti filtre egsoz
tüm araçlaa maşallah ama hk vtec'te ki sıkıntı nedir 106 gidiyor eyw ama vtec gitmior yeterince ne beyin var araç üstünde..?
03-06-2013, 12:00
gokhan_205
Masallah kanka :) SV ile deneme ne oluyor kanka
03-06-2013, 13:20
aLLen
Maşşalah deneyen araçlara :)
03-06-2013, 13:52
orhan_guney
Maşallah deneyen araçlara rodajım var bitirim, Allah nasip ederse bende denemek isterim y 106 ve az 306 ile.
03-06-2013, 14:00
FL RS
Guzel denemeler oldu herkesin ayagina bilegine saglik dostca keyifle denenindi :) 306 gti ve vtcle basarken Y gti iki kisiydi ;)
03-06-2013, 14:14
gokhan_205
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah deneyen araçlara rodajım var bitirim, Allah nasip ederse bende denemek isterim y 106 ve az 306 ile.
herzaman denerim bizde problem yok sıkıntı yok :icon_tup:
03-06-2013, 14:22
Serkan_UR
MAşallah araçlara Y ye özellikle maşallah standart haliyle olağandışı yürüyor:)Hele 3 e attığında zıplıyor resmen:DMaşallah Tekrar
03-06-2013, 14:42
cffsymbol
Alıntı:
gokhan_205 Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kanka :) SV ile deneme ne oluyor kanka
SV ile deneme videosunu sahibinin isteği üzerine sildim kanka izletirim sana ;)
Alıntı:
orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler deneriz abi sıkıntı yok bittiğinde haberleşebiliriz
Alıntı:
Serkan_UR Nickli Üyeden Alıntı
MAşallah araçlara Y ye özellikle maşallah standart haliyle olağandışı yürüyor:)Hele 3 e attığında zıplıyor resmen:DMaşallah Tekrar
teşekkürler . bütün deneyen araçlara maşallah :)
03-06-2013, 15:22
gokhan_205
Alıntı:
cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı
eyw kanka sağol :)
03-06-2013, 15:26
Samet306
Alıntı:
teche koyduğun videoda geç bastım ve kamyonun tünelindeydin yanındaki arkadaş kavacığa bastığımızdada video çekti onu bi izle ufuk geçsemde geçilsemde video istemediğimi söylemiştim sana bunun üzerine kaldırmanı istedim neyin ne olduğunu biz zatn biliyoruz;)
03-06-2013, 15:46
yunus_kg
Maşallah deneyen araçlara. Y gti formunda gayet.
ufuk bu tarafa geçtiğinde bir deneyelim müsait olursan :icon_tup:
03-06-2013, 15:53
cffsymbol
Alıntı:
Samet306 Nickli Üyeden Alıntı
teche koyduğun videoda geç bastım ve kamyonun tünelindeydin yanındaki arkadaş kavacığa bastığımızdada video çekti onu bi izle ufuk geçsemde geçilsemde video istemediğimi söylemiştim sana bunun üzerine kaldırmanı istedim neyin ne olduğunu biz zatn biliyoruz;)
koyduğum videoda benim duyduğum senin filtre sesin 2.kornada samet kardeşim kamyonun iki tarafındanda sende bende geçiyoruz doğal olarak tünel olcak bidurum yok yokuş yukarı ve iki kişiyim sen tek kişisin arzu edersen yine deneriz diğer denediğimizdede pek fark yok
03-06-2013, 15:54
cffsymbol
Alıntı:
yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah deneyen araçlara. Y gti formunda gayet.
ufuk bu tarafa geçtiğinde bir deneyelim müsait olursan :icon_tup:
saol kardeşim eyvallah bu cumartesi düşünüyorum inş haberleşiriz kardeşim
03-06-2013, 16:22
Samet306
Alıntı:
koyduğum videoda benim duyduğum senin filtre sesin 2.kornada samet kardeşim kamyonun iki tarafındanda sende bende geçiyoruz doğal olarak tünel olcak bidurum yok yokuş yukarı ve iki kişiyim sen tek kişisin arzu edersen yine deneriz diğer denediğimizdede pek fark yok
kamyona yaklaştığında yanından geçmen gayet normal içinden geçicek halin yok kardeşim pek fark yokmu:) burda polomik yapıcak ne vaktim var ne zamanım herkez işinde gücünde adam gibi tekrar deneriz
03-06-2013, 16:25
cffsymbol
Alıntı:
Samet306 Nickli Üyeden Alıntı
kamyona yaklaştığında yanından geçmen gayet normal içinden geçicek halin yok kardeşim pek fark yokmu:) burda polomik yapıcak ne vaktim var ne zamanım herkez işinde gücünde adam gibi tekrar deneriz
4 -5 arabanın yanından geçiyoruz tünel varsa sen bana yaklaşmışsın daha çok tünel erken basma muhabbeti yapcak benimde vaktim yok videoyu sırf bu muhabbetlerden çekiyorum yine denersek yine videolu olur haberin olsun burdada paylaşırım ;)
03-06-2013, 16:36
wekoo
maşallahhh
03-06-2013, 16:47
Samet306
Alıntı:
4 -5 arabanın yanından geçiyoruz tünel varsa sen bana yaklaşmışsın daha çok tünel erken basma muhabbeti yapcak benimde vaktim yok videoyu sırf bu muhabbetlerden çekiyorum yine denersek yine videolu olur haberin olsun burdada paylaşırım ;)
arabaların yanından geçtik yanına geldim kornanı duymadım die işaret ettim tekrar denemedin bastın gittin direk bizim hiçbir zaman oramız buramız oynamamıştır seninde bundan haberin olsun;) sende çek bende çekiyim ozaman konuşalım