herkese merhaba aracım evo punto 40 bınlık bakımını dısarda yaptırmak ıstesem onerebılecegınız bır yer var mı fıyat ortalama ne cıkar
Printable View
herkese merhaba aracım evo punto 40 bınlık bakımını dısarda yaptırmak ıstesem onerebılecegınız bır yer var mı fıyat ortalama ne cıkar
önce yetkili servisten fiyat alın bence. fiat servisleri uygun oluyor genelde. tan oto tavsiye edebilirim
40bınlık bakım ıcın kavaklıdere 400 tl dedı
Bayram usta var fiat servisinden ayrilma
En son bakimi ona yaptirmistik biz
Ilgilenirsen karti arabada adres telefon veririm
Ankara Kartaş Maltepeye gidin Servis Müdürü semahattin beyi bulun. Kendisi sizinle ilgilenir yapabileceği en iyi rakamıda verir. 400 ün altı tutması muhtemel.
Biz en son bakimda 1,6 linea icin 5lt yag yag filtresi hava filtresi polen değişti 150 mi 170 mi ne tutmustu, buna mazot filtreside eklenirse 70tl de o tutar
hocam servise gidip pazarlık yapın, işe yarıyor :)
herşeye işçilik yazmalarsa uyguna çıkar zaten, serviste bi tek yağ pahalı. diğer parçalar dışarıyla aynı hatta daha ucuz
Hocam sıkıntı olmaz kartaş malepeye gitmeniz yeterli
8 Yıllık 1.3mjet kullanıcısıyım daha bu yıl sanayide yaptırdım ve keşke neden daha önce yaptırmadım diye kendime kızdım servis 2 kat şişiriyor.Birmot 'da yaptırıyordum gerçekden ucuk rakamlar var ben yağı selenia 4 lt 2x2 olarak 70 tl ye aldım işcilik aldırmadan koydurdum.
Opar Hava filtresi 10 tl
Opar Mazot filtresi 10 tl
Opar Yağ Filtresi 10 tl
ufak tefek dokunuşla max işcilik dahil 200 tl ye halledersin .Şaşmazdaki orginal fiat parça bayisi TAŞDEMİRLER Arkadaşımındır o yüzden gelişinden alırız sana yukarda 70 tl yağ filtresi denmiş cok fazla :)
Eğer dersen halledelim 2 tane ustam var şaşmazda işinin ehli onlarla tanıştırırım daimi müşterisi olursun bakımını yaptırırsın işcilik 20 30 bişey atıp işine bakarsın :)
Edit : Multijetlerin canı selenia yağdır :)
Ben Mazot filtresini 10 Tl ye aldım diye hatırlıyorum arayıp sorayım bi dur :)
Edit:mazot filtresi 40 tl opar orginal yanlışlık yapmısım affola fakat yine ucuz alırken mesaj atarsan biraz ikramda bulundurabiliriz saygılarımla
Carbon clean değilde senin araca full depoda Würth common rail dizel yakıt katkısı koyarız biraz da sıkıştırırsın aracı tmmdır hiç girme o işlere :)
@snan1910
Kardeşim Şaşmaz 'da Taşdemirler Fiat kime sorarsan gösterir Levent'i bul Muammer gönderdi dersen ikramda bulunur :)
1.6 Mjet ile 1.3 arasında fiyat farkı olabilir tedbirli olun ben sonuçda 1.3 fiyatı verdim aracım 1.3Mjet olduğu için :)