Videoyu izlerken küçük çocuğun taşa vurduğu sandım fakat öyle değilmiş... Sürücü anladığım kadarıyla böyle kazalara alışık adam hiç korkmuyo:)
M3 Cliff Dive Raw Footage - YouTube
Printable View
Videoyu izlerken küçük çocuğun taşa vurduğu sandım fakat öyle değilmiş... Sürücü anladığım kadarıyla böyle kazalara alışık adam hiç korkmuyo:)
M3 Cliff Dive Raw Footage - YouTube
Adam uçarken bile cool :D
Yazık olmuş bilmediği yolda fazla gaza gelmiş sanırım
Aynı durumda olsam zılgıtı çekerdim o nasıl sakinlik ayrıca m3 ü o hale getirince bide ağıt yakardım üstüne benide gömün diye feryat ederdim.
araba ucuz olunca insanda bukadar rahat oluyo heralde bu araba burda 90 bin olunca insan isteristemez gerilir aman gitti araba diye ben olsam direk virajı alamıcağımı anladıktan sonra babama nasıl izah edeceğim hakkında düşüncelere başlardım :D gözüm korktu ama bundan sonra emniyet kemeri kullancam kemeri olmasaydı şuhan durumu çok farklı olabilirdi
arabada macunsuzmuş hani :D
Fuckkkkk meeee diye soyunup at kosturmasi lazimdi ama olmadi
öndekı aracın gazına gelmış malo bu adamlar m3 suruo orda ıste...
Kafasi rahat adamin
bu da onun küçük kardeşiymiş :)
http://www.youtube.com/watch?v=MZVrnd9V7sk
Konuya benzer kaza videosu var yazcaktim , hemen paylasmislar :) iki kazada da emniyet kemerinin onemi acikca ortada .
2 videodada çok ciddi önden kayma var m3 gibi bi arabadan beklemediğim hareketler açıkçası
Buna benzer bi video daha wardi 50 yaslarinda bi adam bole bi yol e46 m3 yine onden kaymis o da babalari herhalde bunlarim :D
üff camda açıktı :D
kamera hala çalışıo ben ona takıldım :D