-
Magic's K 206GTi vs KZ Astra GSi
-
-
tugça senın typerla denemen lazım arkadaş böyle olmuyor hoş typerda bu makinaya nekadar tutunur bilemıyorum.
KZ yede maşallah çok daha iyi olur adaşım dahada iyileştirir adaş acil sökmen lazım makinayı agır kalmışsın 206 ya göre
-
maşallah k yine güzel yürümüş
-
-
teşekkürler arkadaşlar :)
-
böyle giderse gti lar prim yapacak
-
-
Maşallah spec ler KZ ye biraz fazla gelmiş... :)
İyi koşmuş iki araçta, müsait olursanız bizim kadett le bu GTI ı denemek isteriz, specler 3 aşağı 5 yukarı daha yakın birbirine :)
-
-
Maşallah iki aracada 206 bi tık hızlı kilo avantajıda var sanırım yinede zevkli denemeler olmuş:)
-
deniyen araclara maşallah :)
-
maasallah araclara gti cok guzel devir indiriyo murat kardesiminde ellerine sahibininde kesesine saglik bence gti suan kprolu bi typer la yurur gbi geliyo bana haksizmiyim beyler
-
Alıntı:
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah iyi yürümüş :)
teşekkürlerr
Alıntı:
KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah spec ler KZ ye biraz fazla gelmiş... :)
İyi koşmuş iki araçta, müsait olursanız bizim kadett le bu GTI ı denemek isteriz, specler 3 aşağı 5 yukarı daha yakın birbirine :)
inşallah kısmet :)
Alıntı:
brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah iki aracada
sağolasın dostum
Alıntı:
mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah iki aracada 206 bi tık hızlı kilo avantajıda var sanırım yinede zevkli denemeler olmuş:)
bi tık derken :D araç sürücü dahil 1125 kilodur. ama sanırım gsi daha ağırdır tam net bilmiyorum sökük olan halini.
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
deniyen araclara maşallah :)
sendika sağolsun :D
Alıntı:
devolation Nickli Üyeden Alıntı
maasallah araclara gti cok guzel devir indiriyo murat kardesiminde ellerine sahibininde kesesine saglik bence gti suan kprolu bi typer la yurur gbi geliyo bana haksizmiyim beyler
eyvallah sağolasınn.. şahsen typerın daha hızlı olduğunu düşünüyorum :))
-
-
-
wuuuu... Magic'lerin K gti atakta :P :)
Maşallah araçlara çok güzel deneme olmuş...
-
Gereken olmamış :D
Bu speclerde bir GSi'ın 206dan hızlı olması gerekir bence, maşallah araçlara emeğinize sağlık
-
maşşallah baya güzel gidiyo nazar değmesin .:icon_tup: