-
Lütfen yardım..
34 BL 8455 plakalı mavi renkteki mondial marka motosikletim dün bağcılar civarında çalınmıştır. Karakolda ifade verdim. saat gece 02.00 - 06.00 arasında oldu muhtemelen. çünkü ailem gece 2ye kadar uyumamışlardı. sabah 6'da kalktığımda yerinde yoktu.
Gören duyan olursa bu numaradan bana ulaşması rica olunur. Belirgin özellikleri ; Mercekli farlar , Abart egzoz , direksiyonun altındaki korna vs. vs. En güncel halinin resmini atıyorum.
http://r1306.hizliresim.com/1b/n/pcq7x.jpg
0536 994 65 19
Mustafa BAŞAR
-
Musticim sabah mesajını aldım gözüm yollarda buluruz inşallah
-
mjstı gecms olsun covardakı dukkanların kameraları falan varsa bı rıca et belkı ışe yarar bişey goruntulemslerdır. Umarm tez zamnda bulnur
-
Cok gecmis olsun mustafa, nasil oldu kardesim, dukkan kameralarini takip et, insallah en yakin zamanda bulunur... :(
-
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda sıkıntısız şekilde bulunur.
-
geçmiş olsun inş en yakın zamanda bulursun :(
-
Abilerim yakinlarda dukkan yok kamera falan insallah bulabiliri.
-
yavrum geçmiş olsun ... benim kardeşe söyleyeyim o benden daha çok dolaşıyor bağcılarda
-
-
geçmiş olsun mustafa, umarım en kısa zamanda bulunur.
-
Geçmiş olsun kardeşmi inşallah en kısa zamanda bulunur :(
-
Geçmiş olsun Musti bulunur inş.
-
-
geçmiş olsun. yaklaşık 7 ay önce bizim scooter da çalındı ama ses seda çıkmadı inşallah kullandıktan sonra biryere bırakırlar bulursunuz.
-
Hepinize tesekkur ederim.. Organize isi bu is nie dicek olursaniz sabah karakola girdigimde benle beraber 4 kisi daha vardi.
-
çok geçmiş olsun, umarım en kısa surede bulunur...
-
Geçmiş olsun bu aralar motorlara çok sardılar bu kaçıncı duyduğum çalınan motor haddi hesabı yok umarım bulunur kısa sürede bu arada motorsiklet forumlarına konu açtınızmı oralarda çok mağdurlar vardı belki bir yardımları dokunabilir
-
ulan adamlar gariban, mariban dinlemeden soyuyorlar. belki adamın dünyadaki tek istedigi sey o, di mi?
vicdansızlar.
twitterdan yardımcı olucam sana. gecmis olsun.
-
herkese teşekkür ederim sağa sola baktık bi kaç şey öğrendik bugün akşam 11 gibi bi uğrayın hırsızlar hep buralarda falan dediler.. motorun resimlerini falan gösterdik tamam abi görürsek alırız ellerinden dediler. 1 saat sonra falan gidip bakıcam