Ticari sinifinin ufak uyelerinden olan 1.3 multijet fiorino ve 2 haziran 2013 istanbul park macerasi :)
Standart Fiorino.
En iyi tur 3:15.
Link isteyenler icin:
Istanbul speed park - fiorino - YouTube
Printable View
Ticari sinifinin ufak uyelerinden olan 1.3 multijet fiorino ve 2 haziran 2013 istanbul park macerasi :)
Standart Fiorino.
En iyi tur 3:15.
Link isteyenler icin:
Istanbul speed park - fiorino - YouTube
Fiorino manyak yol tutar. Daha bile zorlayabilirmişsin aracı :D
Ben puntoyla çıkmayım diyordum, ilham verdi bu video :)
Gunes abi senin proje ne zaman bitiyor abi pistlerde görmek istiyoruz evo yu
gercekten virajlarda maşallahı var :)
Adamlar bunu ticari amacla uretmisler, guvenemedim daha zorlamaya, heran elimde kalacakmis gibi hissettiriyor :)
Cok az kaldi, kismetse temmuzda rodaja baslarim. Pistlere anca son bahara girebilir hale gelirim sanirim, daha ustunde calismam gereken aerodinami var.
çok iyi. bende kayıt alabilseydim paylaşıcaktım artık 7 sindekine
fiorino deyip geçmemek lazım bnm palio ile giremediğim hızlarda daha güvenli girmişti virajlara
hehehe arabanın içinde seni düşünemiyorum oradan oraya sürüklenirken. Yan koltuğa geçebildin mi :D
Ah şu fiorinoları arkadan çekiş yapsalarmış keşke. Şuan sokaklarda yanlarken şahin doğan değilde fiorinoları görüyor olurduk :P
Gece gündüz yan verirdi valla :)
İşte bunu seviyorum ya! Bu işi sadece zevk için eğlence için yapan abilerimi seviyorum! Tebrik ederim abi İstanbul Park'a Fiorinoyla çıkıp diğer çekinen insanlara önayak olabildiğiniz için. :)
Volkan Işık demek VolkiCar'ları boşuna Fiorino'dan yapmamış. :D :D :D :D
Helal olsun :icon_tup: Frenleri merak ettim açıkçası ısındıktan sonra çıkarttığı sesler olsun,performansı olsun :) :)
güzel olmuş fiorinoyla :)
abim kullanıyor 2 senedir frenleri yüzünden satma noktasına geldi :)
ama yol tutuşu fena değil sınıfında
geyik testi yapmazsanız :D
Viraja girisler yumusak. Ara hizlanmalar yetersiz. Vitesler daha sert atilabilirdi. İyi bir eğitimle çok daha iyi olursunuz.
:D
güneş abi evo yu görmek istiyoruz bahara kalmasın :))