-
2014 Peugeot 308
-
Dışı idare ederde o içi nedir yaa rezalet olmuş peugeotun acilen iç tasarımını değiştirmesi lazım 508 gibi falan yapsa daha iyi olurmuş 308 in içini
-
yandan golf ve bmw 1 serisi gibi çakma birşey olmuş. İçi de gayet itici, bu nedir yahu ?
-
Gösterge panelinin konumlanması dışında içini beğendim sade herşey tek ekranda çok başarılı bence. iç mekanda bir sürü tuş sevmeyen bir insan olduğum için :)
Bİrde devir saati değişik geldi ters yerden hareket etmesi acayip ama güzel bir düşünce :)
-
208 de oldugu gibi dıs tasarım fena degil. ic mekan gostergelerin konumlandırıldıgı yer ve vites topuzu vasat.
-
aa birde şimdi aklıma geldi bu araba standar paket falan olması gerekecek dijital klima olmadı diyelim hani en boşunu almak istiyor adam o zaman ne olacak yada navigasyon paketi almadı ekran gitti diyelim klima nasıl çalışacak :S ? :D
-
yalnız yeni 2008 çok hoşuma gitti türkiyeye iyi fiyatla girerse 1.6 dizel motorlusu crossover segmentinde yok satıcak suv segmentindende kullanıcı kapabilir..
-
-
su sirali nokta led modasini baslatan ( on farlardaki ) gebersin gitsin ...
-
Dışı güzel olmuş ama iç olmamış.208leride beğenmiyorum zaten
-
gösterge panelinin yeri dışında bence herşey güzel
-
içi resmen yeni seat leon olmuş .
ben pek beğenemedim tasarımını .
-
yenı leon -golf karısımı bırsey olmus bence...
-
ohhh! sonunda direksiyonda beklenen kişisel devrimini gerçekleştirmiş peugeot!!! bu yeter...
-
-
Aaaa vites topuzu değişmiş...
-
Peugeot'da sadeleşti, tadı kalmadı.
-
dıştan iyi o göstergelerin yeri batırmış
-
Ne kadar spor,basık,alçak,geniş yaparlarsa araçlar o kadar sexy duruyor.Araç hoş ama biraz yükseklik var şaseden bahsediyorum bu arada.
Muhtemelen megane IV ile yakın zamanda çıkacaklardır