-
Mercedes W115 Air Suspension
-
maşallah yanaklar ve orj kapaklarla dünyası değişti :)
-
Masallah, boyle bir araci baska ancak muzelerde gorebiliriz, evinin icinde garajin olacak koyacaksin kenara sus niyetine. :)
-
Panjur orjinale dönmeli, farların camlarını temizlemeli, ön kapı köşesindeki takoz gibi cismi sökmeli.
Gözüme takılanlar bunlar. Bizdede W115 var yapasım geldi. :D
Maşallah araba süper olmuş. Kazasız belasız kullanın
-
maşallah bu jant kapaklarıyla ve yanaklarıyla çok daha iyi olmuş. Ama sanki ön tamponun altında bi değişiklik var sanki bişeler eksik gibi yada bana öyle geldi gerçi dediğim küçük bir ayrıntı onun haricinde gerçekten çok sexi duruyo :)
-
Alıntı:
_driver_ Nickli Üyeden Alıntı
maşallah yanaklar ve orj kapaklarla dünyası değişti :)
Çok teşekkürler, evet onlar ilk aldığımdan beri aklımdaydı gerçekleştirdim çok şükür :)
Alıntı:
Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Masallah, boyle bir araci baska ancak muzelerde gorebiliriz, evinin icinde garajin olacak koyacaksin kenara sus niyetine. :)
Çok teşekkürler keşke olsada koysak :)
Alıntı:
emrexc Nickli Üyeden Alıntı
Panjur orjinale dönmeli, farların camlarını temizlemeli, ön kapı köşesindeki takoz gibi cismi sökmeli.
Gözüme takılanlar bunlar. Bizdede W115 var yapasım geldi. :D
Maşallah araba süper olmuş. Kazasız belasız kullanın
Aklımda ilk olanlar onlar çok teşekkürler :)
Alıntı:
mhmtsrtp Nickli Üyeden Alıntı
maşallah bu jant kapaklarıyla ve yanaklarıyla çok daha iyi olmuş. Ama sanki ön tamponun altında bi değişiklik var sanki bişeler eksik gibi yada bana öyle geldi gerçi dediğim küçük bir ayrıntı onun haricinde gerçekten çok sexi duruyo :)
Çok teşekkürler, altta yavru tamponları eksik ondan olabilir bulursak onuda inşallah çok daha iyi gözükücek.
-
Air li arabalar son donemlerde baya bi tutuldu ama bu nadir olmus harbiden masallah
-
Maşallah gercekten cok guzel yalnız o arkadaki jaluziyi on panjuru sokmek gerek acilen ve ek olarak amerikan tipi farlardan ve tamponlardan takilsa noktaligina nokta katar diye umuyorum :D
-
çok güzel olmuş basıklık çok iyi:icon_tup:
-
Alıntı:
athem Nickli Üyeden Alıntı
Air li arabalar son donemlerde baya bi tutuldu ama bu nadir olmus harbiden masallah
Çok teşekkürler
Alıntı:
Cüneyt. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah gercekten cok guzel yalnız o arkadaki jaluziyi on panjuru sokmek gerek acilen ve ek olarak amerikan tipi farlardan ve tamponlardan takilsa noktaligina nokta katar diye umuyorum :D
Çok teşekkürler, bulması biraz zor amerikan tip far tampon v.b :)
Alıntı:
ÇALIŞKAN Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel olmuş basıklık çok iyi:icon_tup:
Çok teşekkürler.
-
Çok tatlı maşallah, ön panjurun petekleri komple siyah değil de, ara ara nikelajlar olsa daha klasik, daha oturaklı duracak diye düşünüyorum :)
Kazasız belasız inşallah.
-
Nilüfer carrefourda mı çekildi ?? Maşallahı nazar değmesin :)
-
Alıntı:
A.Cem Nickli Üyeden Alıntı
Çok tatlı maşallah, ön panjurun petekleri komple siyah değil de, ara ara nikelajlar olsa daha klasik, daha oturaklı duracak diye düşünüyorum :)
Kazasız belasız inşallah.
Çok teşekkürler. Nikelajlarını en kısa zamanda hallediyorum
Alıntı:
abdullahduymaz Nickli Üyeden Alıntı
Nilüfer carrefourda mı çekildi ?? Maşallahı nazar değmesin :)
Evet orda çekildi, çok teşekkürler.
-
Masallah kardesim :) Cars. gunu geliorm :D
-
Alıntı:
emirhan sph Nickli Üyeden Alıntı
Masallah kardesim :) Cars. gunu geliorm :D
bekliyorum kardeşim :)
Bugünkü şenlikten bir kare :)
http://imageshack.us/a/img845/8441/58z4.jpg
-
41 kere maşallah emre gece gece uykumu kaçırdın :)
-
Alıntı:
otomania Nickli Üyeden Alıntı
41 kere maşallah emre gece gece uykumu kaçırdın :)
eyvallah kardeşim sağolasın :)
-
Bakarken kendimi kaybettim MaşAllah emeğe saygı 10 numara..
-
Alıntı:
Deepblue Nickli Üyeden Alıntı
Bakarken kendimi kaybettim MaşAllah emeğe saygı 10 numara..
Çok teşekkür ederim