Evde 3 tane çift açılır kapı var, bunlar folloş oldu, bunların yenileyecek bir pimapenci arıyorum. Aramızda plastik doğrama ile uğraşan veya tanıdığı olan var mı?
Printable View
Evde 3 tane çift açılır kapı var, bunlar folloş oldu, bunların yenileyecek bir pimapenci arıyorum. Aramızda plastik doğrama ile uğraşan veya tanıdığı olan var mı?
Plastik olarak değilde ahşap/alüminyum kompozit olarak yapan tanıdık olarak var. Fiyatları diğerlerine nazaran yüksektir . Ama işçilik ve kalite olarak da çok iyidir :)
Alkosan - 0 312 348 12 00 | Kompozit Pencere Türkiye Lideri, Ahşap Geçmeli Alüminyum Pencere, Ahşap + Alüminyum Kompozit Pencere, Kompoze Pencere, Kompozit Pencere, Kompozit Pencere Sistemleri, Ahşap Giydirmeli Alüminyum, Kış Bahçesi, Komp
Bana uygun iş lazım. :)
abi cift acilimsa soyle normal mentese yerine 3D mentese kullansnlar,daha dayanklidir ve saglamdir+ince hassas ayarida vardir kendnden bilgin olsun..
bundan kullanmasinlar
bundan kullansinlar
daha saglikli olur.
Gürsel abi WİNSA üretici bayisiyiz yardımcı olurum.
Valla müteahhit pimapeni bu pimapenler. Her sene conta değiştir, ayar yaptır sıkıldım artık. Sürekli alttan üstten de hava üflüyorlar. O yüzden yenileyim istedim.
Oğuz telefonunu özelden gönder, evdeyim şu anda. Ölçü alın beni de bu dertten kurtarın.
Pİdosan . (0312) 444 1949