arkadaşlar.levent ile konuştuğumuz gibi buluşup roll yaptık.sizlerden özür diliyorum 65 km yol gidip go pro açtım sanırım kayıt yapamadığım için:(levent te çekmeseydi yanmıştık:)
2008 cbr 600rr
-leo vince evo 2 komple eksoz
-powercommandar ııı,ingtion modul,quick shifter
-bmc rece filitre
-stock ön ve arka dişli
leventin golf r revo stage 2+
-ne olması gerekiyorsa fazlası var.
100 den başlayarak ta denemelerimiz oldu ama kayıt yaptığımı sandığım için videolar yok levent fark hakkında detaylı yorum yapacaktır.
levent sana herkesin huzurunda teşekkür ederim kırmadın geldin,allah daha hızlı ve sorunsuzları nasip etsin.arabanın maşallahı var..
Bemce burda en kötüsü caddy'cinini yaşadığı şok..bide bu konulara uzaksa...250km hızla yanında çığlık çığla geçen yarış motoru ve hemen arkasından rocco...ikisinede maşallah..
30-06-2013, 16:23
penguinhakan
Videoda golf kaçta levent ?
30-06-2013, 16:29
Levent Y.
Oncelikle sunu belirtmek istiyorum motor gercekten cok hizli tekrardan tebrik ederim emrahi:)100 den asagida hic denemedik ... 100 de bastigimizda da fark daha da cok oluyo, video yu tam 150 den baslayarak cektik, onceki konu da oldugu gibi top speede farkin kapandigi gozukuyo... Bu motor digerinden hem daha hizli hemde stock da degil. Yokus asagi baslasaydik ve motor stock olsaydi fark biraz daha az olabilirdi. Sonucta ara hizlanmada gecme sansim hic yok anca top speedde...
30-06-2013, 16:41
ahmetuzun
maasallah araclara kazasız belasız....
30-06-2013, 16:51
zx-10rr
Alıntı:
ahmetuzun Nickli Üyeden Alıntı
maasallah araclara kazasız belasız....
Tesekkurler ahmet.
30-06-2013, 17:24
Mpower
Caddy kullananın küfürleri ve heycanı :D
30-06-2013, 17:29
ZFR 37
maşallah her iki aracada.
levent 30r zamanı gelmedimi hala :)
30-06-2013, 19:21
MuratT
Ailecek yasa soktun bizi Levent :D :D (fırat)
30-06-2013, 19:35
wolrath
gecenk kı konuya nokta olmus.elınıze saglık :)
30-06-2013, 20:10
Dookan
ne nokta olmus wolrath sen iyimisin ya?????? sana nokta olmus bence.ben 60 da basiyorum 2.5 km yol gidiyorum sen neyin pesindesin ya??????
30-06-2013, 21:10
audilover
Alıntı:
MuratT Nickli Üyeden Alıntı
Ailecek yasa soktun bizi Levent :D :D (fırat)
Firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
Sanirim top speed de golf gecebiliyor dogrusuda budur zaten 600 luk makina 250 den once 400 ps lik golfe gecilmez.
Kazasiz belasiz.
30-06-2013, 21:36
zx-10rr
Alıntı:
audilover Nickli Üyeden Alıntı
La firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
Sanirim top speed de golf gecebiliyor dogrusuda budur zaten 600 luk makina 250 den once 400 ps lik golfe gecilmez.
Kazasiz belasiz.
Rasit abicim golf ile soyle uzunda deneyebilsek kesinlikle gecerdi beni.260 a ben geldigimde ivmem iyice azaliyor.biz ne ne degildjr diye denedik birde 2.0 tfsi yuklu bir 4 cekere binmek nasiip oldu kesinlikle harika makinalar abi.100 gibi bastikmi bu ara cok fazla oluyor o zaman gercekten uzun bjr duzluk gerek yetismesi icin.
30-06-2013, 21:48
audilover
Alıntı:
zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı
Rasit abicim golf ile soyle uzunda deneyebilsek kesinlikle gecerdi beni.260 a ben geldigimde ivmem iyice azaliyor.biz ne ne degildjr diye denedik birde 2.0 tfsi yuklu bir 4 cekere binmek nasiip oldu kesinlikle harika makinalar abi.100 gibi bastikmi bu ara cok fazla oluyor o zaman gercekten uzun bjr duzluk gerek yetismesi icin.
Emrahcigim hay allah:)
Ayagina saglik Kardesim bende diyorum bir yerden tanidik geliyor :)
Sendede vardi 4 ceker kendin ettin kendin buldun:)
Sonuc cok normal senin gibi bir adamla her zaman denenir biraz sabret bir 4 ceker daha var denicez insallah.
30-06-2013, 22:00
Dookan
Alıntı:
zx-10rr Nickli Üyeden Alıntı
peki 60 gibi bassaniz ne kdr fark olurdu.cok fazla dimi.ben 600 f le 60 da bastim hemde elimi indirdim gecikmesin arkds kornayi duymuyo diye .ordan biri cikip bana nokta olmus diyo bu video sana.bnm yarisimla bu yarisin ne alakasi varsa
30-06-2013, 22:00
MuratT
Alıntı:
audilover Nickli Üyeden Alıntı
La firat konuyu mindar etme :)Kiskanma adam giderli golf :)
moruk bizde kıskanma yok benim arabam Levent in arabası onun arabası da benim arabam sorun yok ;)