Tavsiye drd oto kiralamadan uzak durun sigara yanigina koltuk degistiriyorlar 2328 tl
Yaklaşık 3,5 senedir drd oto kiralama firması ile çalışıyorum toplamda 3 şirket 16 araç kiraladık.Bunlardan 6 adetinin 3 yıl süresi dolduğunda iadesini yaptık.Elimizden geldiğince iade ederken araçların eksiğini sürtğünü elden geçirttik ancak 1 tanesi zaman kalmamıştı ve geldiği gibi iade edildi..bahsettiğim aracın 1 koltuğunda 1 adet sigara yanığı diğer koltuğunun alt yan desteğinde de oturup kalkmaktan ufak bir yırtık varmış..iade işleminin 2,5 ay sonrasında araca ait hasar faturası geldi ufak tefek sürtük çizik bedelleri yazılmış ve 2 adet koltuk bedeli yazılmış 2328 tl sağ koltuğa 2328 tl sol koltuğa toplam 4656 tl sadece koltuklara bedel yazılmış.yani bir sigara yanığından ve diğer koltuktaki ufak yırtıktan dolayı 2 adet sıfır koltukla değiştirmişler!!!Tüm görüşmelerimize konuşmalarımıza rağmen koltukları değiştirdiklerini ve bedeli alacaklarını söylediler...
Sizlerle paylaşmak istedim hem konu ile ilgili bilgisi tecrübesi olan var ise paylaşsın hemde benim gibi bilmeyenler için sigara yanığından koltuk değişimi yapıldığını öğrenmiş olalım....benim için pahallı bir tecrübe oldu..
Teşekkürler
EDİT:Gelişmerlerden bahsediyorum
aracı ilanlardan bulduk ve gidip yerinde inceledim fotoğrafladım herhangi bir değişim yapılmamış hatta ordan hiç bir işlem yapılmadan satılmış...
Şu an görüşmeler sürüyor ama daha önce koltuk değişti onun bedeli diyenler şu anda araç değer kaybetmiş ona istinaden kesilmiştir diyor.Servise sorulmuş tamiri olmadığı için değişmesi lazım demiş servis ona istinaden bu bedel yazılmış.....
Yani anlicanız imzalı anlaşmamız var diye olmicak bir bedel yansıttılar konuyu kapatmak için bizle alakası yok koltuk değişmiş dediler ve şu andada başka şekilde savunmalar yapılıyor
bakalım sonuç ne göstericek...
sonuç her ne olursa olsun bu konuyu okuyana ve bana çok büyük tecrübeler kattı katacak...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...