merhaba arkadaşlar. 20-25 aralığında araç bakıyorum. şu an kafamda olan araçlar, honda civic, ford focus hb 2005 sonrası, seat toledo . kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Printable View
merhaba arkadaşlar. 20-25 aralığında araç bakıyorum. şu an kafamda olan araçlar, honda civic, ford focus hb 2005 sonrası, seat toledo . kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
toledo yu salla.diğerleri iyi
focus un donanımı vtec 2 den fazla. fiyatlarıda hemen hemen aynı seviyede. kronik sorunları nelerdir bu 2 sinin ? ya da önerebileceğiniz başka araç tavsiyesi var mı ?
Renault megan 2 de bakılabilir veya opel astra h kasaydı sanırım 2003-2006 olanlar
Seat tan uzak durun özellik bakımından iyidir ama ikinci elde kötüdür ve özel servisi çok pahlıdır fazlada parçası ibulunmaz(eskilerin)toyota corollada bakılabilir 2003-2006 arası :)
vtec2 yi tercih edebilirsin
bence fiat bravo bakın.1.4 t-jet bulursanız çok memnun kalırsınız.
hb dusunuyorsan yeni kasa c3 u dusun bence seri bir araç değil ama 30.000km oldu kullanıyorum çok memnunum
hocam hb olması şart değil. 4 kapı olsun, biraz görüntüsü olsun, motoru orta seviyede olsun, az buçuk konfor donanım olsun yeter. 2. araç olarak alıcam zaten, 330ci ye ek olarak.
vtec2 deyip kaçalım...
vtec 2 alın altın gibi değerli araba
toledo kullanıcısı olarak kırıldım kanka :hehe: toledoyu neden sallıyor ki o segmentde en mantıklı araçlardan birisi, ben 1.9 tdi kullanıyorum aracım en dolusu, aynı motor aynı donanım ve temizlikte bir vw bora almaya kalktığımda 24-25 civarı geziyor rakam ama toledoda 20 civarı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31615431/detay
örenk olarak verim araçla bir bağım yoktur astra ve vectra farklı sınıflar vectra bir üst sınıf ama o paraya şu vectralardan var şimdi aklıma geldi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30877106/detay
bu kasa vectrada rahatlıkla bulabilirsiniz :)
Ordu'daki vectra temiz duruyor düşünün bence kullanımı da zevkli
opel astra hb lerde 2004-2006 gibi 1.6 olanlarında full olanları hangileri ? bir sürü seçenek var.
Opelerin modeleri karışık geliyo bana ama cosmo modeli en dolusu