Evet arkadaşlar akşama çorluya geçeceğim bir iki arkadaşla buluşacağım gelmek isteyen ?
Printable View
Evet arkadaşlar akşama çorluya geçeceğim bir iki arkadaşla buluşacağım gelmek isteyen ?
Evet an itibari ile çorluda bulunmaktayım :)
Saat kaç gibi buluşuyorsunuz başkan ? Ayarlayabilirsem katılmak isterim
Dostum ben 7 gibi totale gecicem erdal felanda iftardan sonra gelecek sanirim
Ben merkezdeyim. Çorlunun içini pek bilmiyorum açıkcası. Saat 8 gibi dükkanı kapatıyorum. Hazırlandım ettim saat 9:30da orda olurum büyük ihtimal. Evdekilerin benden habersiz programı yoksa. Duruma göre paslaşalım başkan. Özelden numara bırakabilirsen gelirken ararım. Zaten tekirdağ da yeniyim. Çorlunun içinde bi kaybolursam soluğu edirnede alırım :)
Anti-toplanti orucunda felanmııız :)
Sökük 2.5 wrx can yakar :D
Ben cagiriyorum bi kac kisi daha.
Çok eğlenceli bi gece oldu gelen herkese teşekkürler :)
Özellikle kivanç abi silivriden atladi geldi cok memnun oldum abi yine bekleriz ;)
Video cekenler paylassin biraz konuya renk gelsin.
Satîlık 2.5 wrx :D nöbetciyim yarin videolari eklerim :)
Ayriyettende kivanc abimize silivriden geldigi icin batuhan kardesimede tekirdagdan geldigi icin tesekkurler.
Hergün Çorlu'da sıkkınlıktan ölürüz tam bi gün Çorlu'dan çıkarız hareket olur:D
Ayipsin hemen planlayalim 1 hafta daha :)
hemen hemen hiç tasvip etmedim bu olayı:):) şakası bir yana bi gece daha ayarlayalım en uygun zamanda
Aynen bu haftadan sonra bir gece daha düzenlenebilir bizde geliriz senlik olur :)
Tekirdağdan Çorluya çok hevesli gelirken ;
POLO GTI 0-160 ONBOARD - YouTube
Çorluda elimize verilirkene ; :D
POLO GTI 180HP vs MEGANE RS 260HP | Funny :) - YouTube
:D Kıvanç abinin S3 le denerken kimse bizi çekmedimi ya ? Onlar da çok eğlenceliydi..
Kıvanç abiyle kapışırken ben ve gümrah arkanızdaydık. Emirhan çekiyor sanıyorum . Onun için sizle geldim. Aksiyon bitti bi baktım emo sinema izler gibi izlemiş sadece :D