Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Seninle yuzyuzede konustuk, bu is emek isi, satarken fazlasiyla zarar edip bindigine sayiyorsun, faturali bir blokla sifir olarak motoru toplamak 9.000 - 10.000'lere mal oluyor, bana maliyeti 9.700'leri buldu, sandik olarak 2.el dusunsen 7500 - 8000 TL'den daha az paralara satilmiyor, halada beyin ayari vs. harcayacagim. Ki birazda atmosferik olarak yukleyerek sifirlasan sana bu paralarin daha fazlasi mal olacak.
EF yada EG kasa swap hazir bir arac alip keyfini surmek en mantiklisi; sahibi onca emek, para ve zaman harcadiktan sonra.
Forumda EF b16a2 ve b16 hatch eg'ler mevcut olmasi lazim, bir gorus sahipleriyle. Kendi aracimdan ise bahsetmek istemiyorum. 10.000 TL, emek ve zaman zarari ile satisa cikardim aracimi, bindigime sayacagim.
Ama benim size tavsiyem orjinal bir ek civic vti dusunmeniz, forumda kral king vtec var, 41 kk, cok hos duruyor, paranizi orjinal bir araca harcamis olursunuz. Swap isine herkes gonul veremez, ugrasamaz, emek vermedikten sonra paranizi sokaga atmis gibi hissedebilirsiniz.