dünkü güzel gecemizden görüntülerle devam :) Tünay kankamla karşılıklı bi gazımızı alalım dedik hazır eski günlerdeki gibi birbirimizi gecelerde bulmuşkene :D maaşallah Tünaycım,, görünen odurki daha bol bol deneriz :p bu aşağıdaki video 2. denememiz bu arada ilkinde sıkıntı olmuştu ;)
vee evet dün gece tekrar denedik Tünayla ,,filitreyi dediğiniz şekilde söküp orjinale döndü,,,bu sefer bol bol ve uzun uzun bastık ,,,
düzgün çıkan videoları ekliyorum ,,biraz çamur spec oldu ama idare edicez :)
bu arada arabadaki aradaşım Ali biraz ciddi almış durumu bilmediğinden :D Tünaycım sende üstüne alınma zaten senlik bişi yok o co-pilotluk yapmaya çalışmış biraz sadece ;) zaten hiçbir denemede erken geç basmaya bakmadan ikimizde hiç bırakmadık :icon_tup:
masallah arabalara gercektende guzel deneme olmus :) gorkem abı cupra stage 2 mı ? gorkem abı su arabaya yazılım attıgın zamankı degerlerı cok merakedıyorum dbn le olcersın artık nasıl oldugunu masallah tekrardan :) kazasız belasız kullanmak nasıp etsın...
26-07-2013, 13:21
M3CSL
masallah:D
gecenki rocco denemesine gore fark var yalniz, gerci ayni dolulukta degil snairim arabalar..
26-07-2013, 13:24
ümitech
maşallah araclara..
farkın bu kadar olması normal mi ?
GTC 210 hp desek , yine cupra da 210 hp den aşşağı değildir :beuj::icon_wack
26-07-2013, 13:25
TünayK
uzun zaman sonra ilk kez rolling:) keyifliydi bro ama başına bela aldın. artık benim official dynomsun:)
26-07-2013, 13:51
Görkem
Alıntı:
speed_emre Nickli Üyeden Alıntı
masallah arabalara gercektende guzel deneme olmus :) gorkem abı cupra stage 2 mı ? gorkem abı su arabaya yazılım attıgın zamankı degerlerı cok merakedıyorum dbn le olcersın artık nasıl oldugunu masallah tekrardan :) kazasız belasız kullanmak nasıp etsın...
valla Emre işte ibizada olanalr bitenler bunlar bide forge dump valve vardı stage kaça denk gelir bilmem :) cooler olmadan stage 2 olmaz sanırım
Alıntı:
M3CSL Nickli Üyeden Alıntı
masallah:D
gecenki rocco denemesine gore fark var yalniz, gerci ayni dolulukta degil snairim arabalar..
sağol Serkan,, aynen rocco bundan çok daha doluydu cooler downpipe ve revo stage 2 yazılım vardı ;)
Alıntı:
UMTT Nickli Üyeden Alıntı
maşallah araclara..
farkın bu kadar olması normal mi ?
GTC 210 hp desek , yine cupra da 210 hp den aşşağı değildir :beuj::icon_wack
yani dediğiniz doğru fakat daha önce yaptığım denemelere göre bu ibiza gitmesi gerektiği kadar gidiyor bence ,,,filitreden biraz şüphelendik ibizada onu değiştirince denicez tekrar
Alıntı:
the "K" Nickli Üyeden Alıntı
uzun zaman sonra ilk kez rolling:) keyifliydi bro ama başına bela aldın. artık benim official dynomsun:)
hahah :D ilkler unutulmaz kanka :p yeterki bela sen ol sıkıntı yok sabah akşam deneriz evlerimizde yakın bakkala çıkıyom dersin gelir sıkarız :D
26-07-2013, 14:14
serhatayasli
Alıntı:
kazasız belasız maşallah istediğin zaman stock ibiza cupra(13) yollarına dyno olsun :icon_tup:
26-07-2013, 14:18
TünayK
Alıntı:
serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız maşallah istediğin zaman stock ibiza cupra(13) yollarına dyno olsun :icon_tup:
eyvallah serhatım:) çok zaman oldu lan:( nerelerdesin?
26-07-2013, 14:22
Semii
Astra araya vilayet sokmuş !!!
maşallah
26-07-2013, 14:25
iynn-RS
lan bende iki saattir kopru ustunden cekilen video yuklensin diye bekliyorum. 2 saniye videomu olur :hahaha:
maasallah gorkem cok guzel gidiyo astra 95 octane power :D
26-07-2013, 14:28
flexamin
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
26-07-2013, 14:37
Sportline
Maşallah araçlara
gtc formda :)
26-07-2013, 14:38
TünayK
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
Astra araya vilayet sokmuş !!!
maşallah
ahahah forum trollum benım:) benle arasına vilayet sokan astra sana astral seyahat yaptırır bursalı:D:D
26-07-2013, 14:41
Semii
Alıntı:
ahahah forum trollum benım:) benle arasına vilayet sokan astra sana astral seyahat yaptırır bursalı:D:D
gördügüm görüntü içler acası kendini kandırma.istanbulparktaki tarzda sürüyorsan sonuç normaldir amk
26-07-2013, 14:44
serhatayasli
Alıntı:
eyvallah serhatım:) çok zaman oldu lan:( nerelerdesin?
okul bitti mertlik bozuldu bizde tünaycım :p çalışma hayatı işte... ama yavaş yavaş geri dönüyorum eskiye..özledim valla... görüşürüz artık bol bol :icon_tup:
26-07-2013, 15:26
penguinhakan
Maşallah deneyen araçlara...
Bu cupra bence bir stock cupra ile denesin , normal görümüyor durum sanırım !
Benle denemek istemeyen arkadaş mı bilemedim o araç mı ?
26-07-2013, 15:29
zafa38
Afedersiniz yanlış anlaşılmasında. Benim araç ya stage 1 iken yada stock iken Astra GTC 2.0T ile denemiştim yaklaşık 8 10 boy oluyordu hatta bizim kayseri tayfası hatırlar video bulabilirsem koyarım...
26-07-2013, 15:37
KIVANÇ
Alıntı:
penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah deneyen araçlara...
Bu cupra bence bir stock cupra ile denesin , normal görümüyor durum sanırım !
Benle denemek istemeyen arkadaş mı bilemedim o araç mı ?
Benim eski arac abi videodaki diger cupra degil :)
26-07-2013, 15:38
CeM öZeR
İbizada filtre k&n sökülüp kit takılsın, bobinleri ve bujileri değişip tekrar denemenizde fayda görüyorum. GTC'nin gideri emsallerine göre temizliğinden dolayı fazla olabilir ama gerçek sonuç bence kesinlikle bu olmamalı..