Bir arkadaşım için araştırıyoruz.devlete verilen total miktar ve kurslara verilen rakamlar ortalama ne kadar?üç kurs ta üç ayrı fiyat vermil.benim zamanımda ne kadardı unuttum.ortalama ne kadar kurs ve sınav ücretleri??
Printable View
Bir arkadaşım için araştırıyoruz.devlete verilen total miktar ve kurslara verilen rakamlar ortalama ne kadar?üç kurs ta üç ayrı fiyat vermil.benim zamanımda ne kadardı unuttum.ortalama ne kadar kurs ve sınav ücretleri??
ablam alcaktı 800 dediler
900e yakın geliyo ehliyeti elinize almak
Surucu kursu 500 civari fiyat cekiyo genelde. Sinav basi 50'ser lira. Kazandiktan sonra 330 bankaya, 101 de ehliyeti almaya gittiginde veriliyo. +-1000 civari bi rakama cikiyo :)
Gecen ay arkadasim aldi. 600 tl kurs icinde hersey dahil. Daha sonra 330 tl devlete. 101 tl emniyete
330 banka 101 emniyet 10 lirada şöförler cemiyeti için kursa veriliyo. 450 trafik, + kurs..
Yeni yazıldım araştırarak yazılmanıza öneririm adamına kafalarına göre fiyat veriyolar Denizlide 400 yazıldım sınav harclarıda dahil.
300-500 arası kurs fiyatları oluyo.478 tl de harclara felan gidiyo
A2+B aldım bu sene 1400 lira civarı tuttu hepsi.600 lira kurs ücreti 101 lira çıkartma ücreti A2 111 lira B 334 lira a2 sınav harçları 60+60 B 60+60 dosya masrafı 15 ya da 25 tl toplam tutarım.
Kardeşimi yazdrdım 5 gün önce osubusu cart curt vergi sınav parası kurs parası 1100gbi bişey tutuyor ehliyeti eline alman
yeni yazıldım en fazla max 1000 lirayı geçmez dedi kurstakiler hersey içinde
2 ay önce ben aldım kursa 500 lira verdim emniyet vs vs derken 900 liraya geldi toplam
Hazır konusu varken ben ehlıyetıme motoruda ekletmek ıstıyorum ceza yemek ıstemıyorum yıllardır ıhmal ettım guncel malıyetı nedır ?
Abi ben ağustos dönemi için 2 hafta önce kayıt oldum maliyeti şöyle 600 lira kurs ücreti ,50 lira yazılı sınav harcı , 80 direksiyon sınav harcı , 435 emniyete bana toplam maliyeti 1165 liraya bulacak
Bende sadece motor ehliyeti almak istiyorum,fiyatı hakkında bilgisi olan varmı ?
B sınıfı olup a2 almak için 450 lira kurs ücreti 50 lira yazılı sınav 50 lira direksiyon sınav harcı 200 küsürde emniyete gidiyor.Yazılı sınavda sadece 10 tane motor sorusu soruyorlar
Kurslar nekadar zamlanmıs ya mecbur verıcezde su emnıyete 200 tl yı neden verıyoruz yıllardır cozemedım
Yeni kanun çıktı B ehliyeti olanlar sadece direksiyon sınavına girip A2 ehliyeti alabiliyorlar.Kurs ücreti 150-200 arası A2'nin birde 60 lira direksiyon sınav ücreti 111 lira devlete 101 lira çıkartma ile alabilirsiniz.