-
dubai den herkse selam..
selam honda crew. :) adim huseyin .. dubai de ozel bir sirkette is makinalari motor ve hidrolik uzerine mechanic formeniyim. osmaniyeliyim. tr de 2001 vtec2 ls full stock 63 binde bir honda sahibiyim. tabii bu aralar spec malzemeleri temin ettim gerisi izine gelince artik :)) herkese keyifli forumlar diliyorum ...
-
hondacı olmayana selam yoh mu yau..
hoşgeldiniz...
-
ne demek kardesim :) eywallah hos bulduk..:)
-
-
a. selam dubaının neyı meshur :D
-
hos bulduk arkadaslar. dubainin sicagi cok meshurdur gelmek isteyen buyursun :)
-
2 haftada bir geliyoruz zaten , aman Allah korusun sicagindan...
-
Hoşgeldiniz iyi forumlar :)
-
insanlar dubai ye hic arastirmadan tatile geliyor bazilari ve geldigine bin pisman oluyor :) adam otleden disari cikamiyorki sicaktan .. tatile gelecek arkadaslara benden tavsiye tr de kara kis yasanirken gelin dubai ye. yoksa geldiginiz gibi gitmek icin can atarsiniz.
-
hos bulduk kardes tsk ederim.
-
dubainin benzini meşhurdur neyi meşhur olacak...gelirkene bize promosyonluk getirsene abi oradan ucuz benzin :D:D:D
hoşgeldin :)
-
Hoşgeldin abi harbi şöyle sen bana benzin gönder eminim burdan yine ucuz olur gönderme parasıyla falan :D
-
hoşgeldin hüseyin.benzının litresi TL olarak ne kadar orda gercekten?
-
Benzin sudan ucuz memlekette :D
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar, allah kolaylık versin size orada
-
hos bulduk arkadaslar. ben isimden dolayi orta dogudaki suudi arabistan kuweyt katar dubai umman ve hindistanda bulundum . halada gidip geliyorum. daha oncede rusya ve arnavultlukta bulundum. butun bu ulkelerin arasinda en ucuz benzun suudi arabistanda. marketten aldigimiz sise suyu litre hesabina vurdugumuzda su daha pahaliya geliyor. bizim parayla 6-7 liraya depoyu fulluyorsunuz :) dubai de de cok farkli degil burdada 10 12 lira arasinda depo fullaya bilirsiniz.
-
Burdada 250 300 liraya falan fulleniyor pek fark yokmus.
Hosgeldiniz :)
-
-
Hoşgeldin keyifli forumlar.