Başlıktada belirtiğim gibi 4000 tl kadar araç bakıyorum.Öğrenciyim cok masraf çıkarmıcak az yakan aldığımıza pisman ettirmicek araçlara bakıyorum ve gunluk 25 km yapıcam aklımda şu an
suzıkı marutı 800 ve alto var.
Printable View
Başlıktada belirtiğim gibi 4000 tl kadar araç bakıyorum.Öğrenciyim cok masraf çıkarmıcak az yakan aldığımıza pisman ettirmicek araçlara bakıyorum ve gunluk 25 km yapıcam aklımda şu an
suzıkı marutı 800 ve alto var.
Golf 1 bakabilirsin :)
bence uno ;)
golf 1 mantıklı alto ve maruti küçük hacımlı ama cok da az yakan bir araç değil kuzenimde alto vardı bin pişmandı
lada samara bence
samara bencede mantıklı olur. hem az yakar hemde eşek gibi binersin
lada samara denilince akla gelen araç Radical Low Cars •
biraz fantazi olur ama bakımlı lada bulmak zor tavsiyelerinizde ilanı olan araçlar varsa favorilerinizde çok daha iyi olur uno 60s var pek tutulan bır model değil genelde 70s tavsiye ediliyor mk1 golf denk gelmedı bakınıyorum kafama yatan bulamadım
ayrıca http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2902966/detay/ linkteki arac sahıbıyle görustum motorunu falan yenı yapmıs alt takımı hıc eksıgı olmadıgı sadece 2 lastık alınırsa ıyı olur dedı ufak da ındırım yaptı araç bulamazsam cuma gunu bu araca bakmaya gıtcem bu arac hakkında yorumlarınızı beklıyorum.
bence alto marutti yerine samara daha mantıklı olur. hem hacimli olur. tek kapı alırsınız biraz mıncıklarsınız gözünüzede güzel gelir.
bende yaklaşık 1 aydır 4.000-4.500 aralığında bakıyorum ama bu durumda en sıkıntısız serçe gibi gelio :) hergun vazgeçiyorum o yuzden :(
Audi 80 diesellere bak derim 1 sene önce felan 11 kuruş gibi komik bi yakıt tüketimi vardı :)
bu arada aldığım araca mınımum zararla 3 ay sonra satıp model yenilemeyi düşünüyorum yani kolayda elden cıkarılabılır olmalı samara eskıden dusunuyodum şimdi istanbul trafiğinde nasıl olur
mekanık cok yorgun duruyor baktıklarım kapalı kutu gibi
güzelce baktırıp al, arkadaşım aldı samara, 3 aydır yağına suyuna bile bakmıyorum kanka dedi dün komple düz boru egzoz var hayvan gibide basıyo acımadan bi kere bile sıkıntısını görmedi girip çıkmadığı delik kalmadı neredeyse geçen hafta bayram tatilinde antalyaya gitti geldi kanka durmadan dönerdim hiç yorulmadım dedi
maruti başbelası ya az falanda yakmıyo yani cüssesine göre lpg yede çok randımanlı değil bilgin olsun
Scooter düşünürmüsünüz farklılık olsun ? :)