sevgili arkadaşlar 195/55/16 lastik alacağım fakat michelin 250 continental 275 vs tanesine fiyat çıkıyor. Bana tanesi max 180-190 TL'ye düzgün bi lastik lazım. Bu paraya alabileceğim en iyi lastiği almak istiyorum yardımlarınızla :)
Teşekkürler
Printable View
sevgili arkadaşlar 195/55/16 lastik alacağım fakat michelin 250 continental 275 vs tanesine fiyat çıkıyor. Bana tanesi max 180-190 TL'ye düzgün bi lastik lazım. Bu paraya alabileceğim en iyi lastiği almak istiyorum yardımlarınızla :)
Teşekkürler
ebatı değiştir bence 205 55 16 yap :) o dediğin markalar senin aradığın fiyatlarda hep
Petlas ya da starmaxx bakilabilir
Starmaxx dan uzak dur derim. Petlas türk markası zaten kullananlar çok memnun çevremdeki.
Evet aynen oyle petlas ve starmaxx ayni. Starmaxx petlasin yurtdisi icin urettigi yumusak guzel bir lastik hemde uygun fiyatli
Lastik bu abi şakaya gelmez 3 den 5 den kaçma az fazla ver iyisini al
petlas hakkında olumsuz bikaç yorum duydum araştırırken onun için vazgeçtim. biraz sert lqstik almak istiyorum aslında michelin çok hassas köye falan giderken sıkıntı oluyo. sağlam bi marka ne olabilir
pirelli cinturato p1 :)
sağlam olsun sert viraja girdiğinde bide yaz sıcağında ciyak ciyak ötsün istemiyosan kesinlikle bridgestone potenza
Lassa Impetus Revo +
Lassa impetus Revo diyorum bende.