The Fastest 2.0tsi Golf R On The World "NM GOLF R" - YouTube
Printable View
Kazasız belasız kullanın aracınızı. Keşke video çekimleri daha prof. olsaydı demeden alamadım kendimi. Onun haricinde herşeyiyle hem emek harcanmış hem de 10numara olmuş..
abi o arabaya, öyle bir video girişine, o çekimler hiç olmamış be.. Dünyanın en hızlı R ına prof. bir video yakışır.. Maşşallah bu arada..
Dibim düştü toplayamadım 41 kere maşallah
maşşallah araca çok güzel duruyor
videodaki başlık dünyanın en hızlı golf r ı demek değilmi benmi yanlış anladım?
maasallah :)
giris ve sonuc cok guzel olunca gelisme kismi biraz sönük kalmis :)
mehmet mert diye bir arkadaşım böyle şeyler yapmaya çok meraklı
evet giriş çok güzel
Sonuçta gok güzel ama gelişme faciğa :)
böyle olmaSının Sebebi
öyleSine çekilmiş videoları degerlendirmek zorunda kaldı
turkıyeyı anladımda dunya garıp geldı
World fastest ama hangi rakiplere göre fastest? Yarın öbür gün youtube'dan biri çıkar der en hızlı bnn diye..
Daha güzel bi video lazım bence.maşallah güzel olmuş.fastest golf r biraz iddalı gibi dsg işi ne oldu hgp'nin düzeltebildinizmi?bide süreleri alsak süper olur 0-100 100-200 fln merak ettim dbni.kazasız belasız inşallah...
golf r olarakta demek istemiştim aslında..
hani ne biliyim golf r diye bi forum vardır golf r la uğraşanların takıldığı dünya çapında falan orda bu işle uğraşanlar dbn lerini koydukları bi liste vardır orda en iyi süre size aittir vs. onun dışında dünyanın en hızlısı demek için çok sağlam bi dayanak lazım diye düşünüyorum
türkiyede kimin cupraSı kimin golf r ı kimin S3 ü var herkeSi tanırım
şuan beni geçebilecek en az 5 cupra vardır türkiyede
zaten böyle birşeyi idda etmek komiklik olurdu
ama evet bu araba dünyada tek 2.0 tSi olarak golf r
4 enjektörle yürüyen tabi
youtube de bakarSanız tek nm nin videoSu var.
aracım Stge 3 iken 8.40 çıkardığı için
revonun SiteSinde bile benim videom var.bu benim için gurur verici bişey
neySe olumlu olumSuz eleştrileriniz için teşekkürler
şimdi yanlış anlama olumsuz bir şey yok ortada ben sadece merak ettim hani ne biliyim mesela mert abinin m3 ü dünyanın en hızlı m3 ü ama adam dbn yi yollamış dünyaca bilindik foruma daha geçen olmamış oda rahatça dünyanın en hızlısıyım diyebiliyor.ben böyle bi durum varmı diye merak ettiğimden sordum yoksa şüphesizki araba çok hızlıdır.
Yiğit 'in R, stage 3 100-200: 07.4s