arkadaşlar biliorsanız daha öncede açmıştım bu konuyu.ama uzun bi ban yemenin sonucunda siteden uzak kaldım ama artık burdayım.havalarda ısındı baya.tatil zamanı geldi:).kemer/olmpos çıralıda tatil yapmak isteyen Techturkey'e %25 indirim:D
Printable View
arkadaşlar biliorsanız daha öncede açmıştım bu konuyu.ama uzun bi ban yemenin sonucunda siteden uzak kaldım ama artık burdayım.havalarda ısındı baya.tatil zamanı geldi:).kemer/olmpos çıralıda tatil yapmak isteyen Techturkey'e %25 indirim:D
kalıcağımız yerin detayı varsa sitesi fiyatları öğrenebilirsem iyi olur ağustos gibi bi düşümcem var çünkü.
Ahhh ahhh hayaller hayaller... :D
Bi 2 gün bulsam direk TR dışına kaçacam ne Antalyası...
Ama Antalya da iidir bea, hoş onu bile bulamıom ben :D
valla fiyatını veririm ama nasıl kaç gün kaç gece kalıcaksınız kahvaltı yemek olayı nasıl olucak on u bilmem lazımki dogru bilgi vereyim:D
biz gelecez tam nerde deniz kenarı istioz önü plaj olsun indirimsiz herkese olan fiyatı ne bide onu yaz :D
sen su sizin pansiyon otel herneyse..
boyle plajini cevresini odalari vs foto cekip koysana bi gorelim..
bide 1haftalik fiyat istiyorum..
yabancilara herhangi bi indirim soz konusuysa ondanda isterim bilmis ol :D
pazartesi ordayım :)
bend etemmuzun 10. gununden sonra kısmetse oradayım resımlerını gordum yer cok guzel sakın nezıh cıcı bı ortam :)
Setepe boş gelme :D
yengenle gelıyoruz zaten
arkadaşlar pansiyon bu.dedimiz gibi küçük ama güzel bi yer çıralıda fazla oda sayısıda aramayın en fazla 10 odalı var:D.bizimkide 5 oda.bar-disco-rus-türkish delight:D.herşey var yani her kafaya
http://www.ciralipansiyonlari.com/in...d=1002&idx=158
ayrıca denize 78 metre:):).terliği çıkar koş denize
ulen sıtede 200 yazıyo :D
sen siteye ne bakıon abi.orası öle adamın parmağı sürmüştür..arabayla 200:D
pm attım abi:D
tatile gelllllllll haydeeeeeeeeeeee:D.banu alkanda burda kaldıı:D
Ulan Geliodum Banu Alkan Dedin Vazgeçtim :D:D:D:D
dilim sürştüü:D.hülya avşar,pınar altuğ ve daha birçok güzel bayanda kaldı:D