e-tuners remap li 207GT'ler...
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/...2435153_02.jpg207GT stage1 vs 207GT stage2+ vs 207GT stage3 vs DS3 Stage1
Printable View
e-tuners remap li 207GT'ler...
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/...2435153_02.jpg207GT stage1 vs 207GT stage2+ vs 207GT stage3 vs DS3 Stage1
stage1 ds3 iyi gitmis sizde turbo upgrage varmı son denemede sanırım 2 boy kadar öndeisniz bastgınız basınç ne
Yalinnn ayirmiss gidiyor:))
e-tuners temsilcisi var mı Tr'de? Guzel sonuçlar vermiş.
çok güzel denemeler olmuş ellerinize sağlık
Teşekkürler.Son denemede önde alan araçda turbo stock(Siyah).Dediğiniz gibi 2 boy civarı fark var.
Araçta Etuners stage2+ yazılım downpipe ,s3 dv ve orta susturucu iptali var.Basıncı şuanda tam hatırlamıyorum 1.2 bar diye kalmış aklımda yalın daha iyi cevap verebilir.
Saol bro:)
aynı arabalar olunca zevkli denemeler olmuş :) hepsine maaşallah
çok güzel video.öncedende izlemiştim.ds3 vedaiiftaharım :) ein plaka ds3ü laura oralarda görüyorum hep
güzel video olmuş. stageler uçuşmuş :))
Teşekkürler arkadaşlar ds3'ün sahibi lauranın arkasında oturuyor.
HepİcİĞİnİze maŞallah kankalar kazsiz belasiz cezasiz sÜrÜŞler dİlİyorum o cam car daki ÖzgÜr bey de arabasini bİ zahmet Çikarsinda gÖrelİm :)
jn 607 eskı aracım masalah halen aynı gıdıo yazılımını özgün bizzat antalyada yapmıstı
jn nin yazılımı değişti etuners oldu.
Sildik Ahmet o yazılımı, e-tuners dan yaptık yunanistandan direk yazılım geldi, burda kendim yükledim tekrar.
Fena vuruntu vardı ve acayip kesiklik yapıyordu üst devirlerde bi gidio tıkanıyo sonra bidaha açılıyo fln :D
Allah'dan dagıtmamışız motoru haala kondisyonu cok iyi :D maşşallah THP prince motorlara.
senden sonra neler neler oldu o araca :D antalyaya geldigine göruselim bi aralar.
intercooler, dump valve, filtre, yazılım, coilover, direksiyon alcantra kaplandı vb bastan yeni bi araç yaptık onu :D
simdi big turbo projesi ve methanol kit geliyor bakalım :)
ama bıraktıgın gibi haala.. kaç sene oldu bak 51000de almıştım 68000de simdi ;)