Armageddon Z06 vs Twin Turbo C6 Corvette vs Sinan's Ms2k
Arkadaşlar 2 gün önceki denemelerin videolarını koyduk. Çeken arkadaş sağolsun arada parmağını da çekmiş :D
Birinci videoda ben 2. viteste 4000 devirdeyim, C6 1. viteste 6000 devirde (2den 3e biraz yavaş atmış)
İkinci videoda ben 1. vitesteyim, C6 2. viteste yaklaşık 70-80de basıyoruz. C6nın korna sesini duyamadığım için ben biraz geç basıyorum.
Üçüncü videoda iki araç da 1. viteste 50-55 yapıyor. 3ten 4e atarken vites kaçırdım o yüzden deneme orada bitti ne yazık ki... Yine ses duyamadığım için ben biraz geç basıyorum. Bir dahaki sefere kornayı ben çalacağım :D
Bu arada ben bu denemelerde NOS basmadım, atmosferik...
Sesler inanılmaz. 2vette'nin sesi gökgürültüsü gibi :)
Bu twinturbo Vette sahibinden'de ilanı olan mı ?
İlk video'da sen arayı açtıktan sonra mesafe stabil kalmış ama 2. videoda vette farkı açmış. Neden kaynaklanıyor ?
26-08-2013, 08:58
typeRR
biraz daha kalabalık olur ise daha güzel olur :) keyifliydi denemeler :D
26-08-2013, 09:00
orcunnn
Abi hızlısın imrenerek izliyorum
sti denemesinden sonra bi degişikli oldumu ?
26-08-2013, 09:12
Sinan'S2k
Armağan konuya senle olan videoları da eklesek. İzleyemedim ben. 0.7 ve 1.4 halleriyle. Bu arada 2 araca da kocaman bir maşallah!
26-08-2013, 09:19
ümitech
maşallah araclara , sesler muhteşem
26-08-2013, 09:22
PD130
maşallah sesler çok iyi gerçekten..
26-08-2013, 09:24
baymustang
orta parmak işaret parmağını bir tırnak boyu fark atmış sesler şahane...
26-08-2013, 09:27
mrtysn
Ciddi yuruyo vette masallah :)
Alıntı:
Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı
Sesler inanılmaz. 2vette'nin sesi gökgürültüsü gibi :)
Bu twinturbo Vette sahibinden'de ilanı olan mı ?
İlk video'da sen arayı açtıktan sonra mesafe stabil kalmış ama 2. videoda vette farkı açmış. Neden kaynaklanıyor ?
Eroz abininki degil bu, Ankara'ya yeni gelen vardi o olmasi lazim.
26-08-2013, 09:37
Kahn23
Alıntı:
mrtysn Nickli Üyeden Alıntı
Ciddi yuruyo vette masallah :)
Eroz abininki degil bu, Ankara'ya yeni gelen vardi o olmasi lazim.
Hmm ben de o sandım. Bi twinturbo o var diye biliyordum..
26-08-2013, 09:42
BarKing
Atmosferige gore baya iyi gidiyor abi araban Allah kazadan beladan nazardan saklasin korusun, Sesi mukemmel..
26-08-2013, 09:43
Görkem
çok güzel denemelerdi,,hatta yılın en güzel denemeleriydi diyebilirim,,yol boştu köprüde boştu ,,gelmeyenler çok şey kaçırdı :) ,,,arabaların hepsinde ciddi emek var her birinide ayrı ayrı tebrik ediyorum,,,Armağan abi gazı bırakıncaki patlamaların bir harika cidden :)
26-08-2013, 09:45
shkodra
Her iki aracıda tebrik ederim..
Armağan belli aralıkta çok güzel asılıyor bence pistte de o aralıkta kullanırsan güçlü ve kontrollu olur iyi süre çıkar..
26-08-2013, 09:53
keskinli_ali
izlediğimiz en güzel roll dü inanılmaz güzel araçlar ve inanılmaz hızlılardı geçme geçilme değil sanki yıldızlar geçişiydi. maşşallah araçlara
26-08-2013, 09:59
Caesar
Armagan bi go pro al haci ya arabaya ev parasi harciyorsun bari videolar tost makinesi ile olmasin ahah
26-08-2013, 10:16
miniks
masallah suphanallah rabbım kaza bela vermesın. sahane denemeler
26-08-2013, 10:36
Sinan'S2k
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel denemelerdi,,hatta yılın en güzel denemeleriydi diyebilirim,,yol boştu köprüde boştu ,,gelmeyenler çok şey kaçırdı :) ,,,arabaların hepsinde ciddi emek var her birinide ayrı ayrı tebrik ediyorum,,,Armağan abi gazı bırakıncaki patlamaların bir harika cidden :)
Görkem siz ordamıydınız ya göremedim seni?
26-08-2013, 10:48
Görkem
Alıntı:
Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı
Görkem siz ordamıydınız ya göremedim seni?
evet Sinan geldik bir arkadaşımla birlikte, ama son anda karar verip enka soğuğu için tedariksiz geldiğimizden mümkün olduğunca arabadan çıkmadık :) ,,, bi ara yanınıza gelicektim başınız kalabalık sohbet ediyodunuz, daha sonrada armağan abi zaten arka arkaya deneme yaptı sende telefonla konuşarak yürüyodun :) kusura bakmayın yani selam veremedim sizlere ,,,inşallah bi dahaki sefere görüşürüz.
uzun aradan sonra s2000 ide tekrar görebilmek güzeldi :icon_tup: maaşallah oda çok hızlanmış görmeyeli ;)
26-08-2013, 11:07
Sinan'S2k
Alıntı:
Görkem Nickli Üyeden Alıntı
evet Sinan geldik bir arkadaşımla birlikte, ama son anda karar verip enka soğuğu için tedariksiz geldiğimizden mümkün olduğunca arabadan çıkmadık :) ,,, bi ara yanınıza gelicektim başınız kalabalık sohbet ediyodunuz, daha sonrada armağan abi zaten arka arkaya deneme yaptı sende telefonla konuşarak yürüyodun :) kusura bakmayın yani selam veremedim sizlere ,,,inşallah bi dahaki sefere görüşürüz.
uzun aradan sonra s2000 ide tekrar görebilmek güzeldi :icon_tup: maaşallah oda çok hızlanmış görmeyeli ;)
Orada bir araç daha vardı tamam şimdi hatırladım. Gelseydin keşke muhabbet ederdik. S2000 bayadır uzaktı bu işlerden. Başımıza gelmedik halt kalmadı. Neyse şu an sorunsuz problemsiz gazlayabiliyorum. En azından 290 gören s2000 yoktur herhalde :D